:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Primajući potvrdu Ginisove knjige rekorda najstarijeg muškarca na svetu, novi doajen čovečanstva, Japanac Tomođi Tanabe star 111 godina, izvinio se što „tako dugo živi”, javile su agencije. Rođen 18. septembra 1895. godine, Tomođi Tanabe potiče iz prefekture Mijazaki, na ostrvu Kjušu, na kom inače žive mnogi japanski stogodišnjaci. „Ovo nije neki specijalan događaj”, skromno je komentarisao novi doajen primajući iz ruku prvog čoveka Mijakonođa, svog rodnog sela, sertifikat Ginisove knjige rekorda. „Suviše dugo živim. Zbunjen sam i pomalo mi je neprijatno zbog toga”, rekao je on. Tanabe se ovim pridružio svojoj sunarodnici Joni Minagavi, staroj 114 godina, najstarijoj ženi na svetu, takođe rođenoj na ostrvu Kjušu. Inženjer po struci, Tanabe kaže da su njegova jednostavnost i umerenost u svemu uz zdravu ishranu na bazi povrća i voća, tajna njegove dugovečnosti. Tanabe je postao najstariji muškarac na svetu nakon smrti Emiliana Merkada del Tora iz Portorika, koji je preminuo 24. januara ove godine u 115. godini. (RTS)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~

|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342

|
|
| |
|
 |
Tha_A Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Dec 2006 Poruke: 365

|
|
Svaka cast haha
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Svaka mu cast ali ima ko je bio jos stariji od njega...kao npr Jeanne Calment,imala je oko 126 god
|
|
|
| |
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
E sad ovako on je rođen u septembru(i ja u septembru) on 18, a ja 29 (znači na jedan broj više), i to znači da ću ja proživeti duže od njega hahhaha, samo što se neću izvinjavati
-----To gore što sam napisao nije glupost-----
|
|
 |
emmi Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 2041

|
|
|
svaka cast,pa mozda dozivi jos koju godinu..
|
|
 |
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Svaka cast, treba to i preziveti..
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|