www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Skromna nagrada za poštenog nalazača
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 11, 2007 12:41 pm    Naslov poruke: Skromna nagrada za poštenog nalazača Na vrh strane Na dno strane

Japanski biznismen na poslovnom putu u Tajlandu zaboravio je u taksiju fasciklu sa čekovima na četiri miliona dolara, ali je pošteni taksista vratio ove hartije od vrednosti vlasniku, prenose japanski mediji. Šezdesetosmogodišnji japanski biznismen koji je posetio Bangkok vozio se 7. juna taksijem sa poslovnim partnerom iz Singapura i još jednom osobom, a po završetku vožnje shvatio je da mu nedostaje fascikla sa čekovima koji su bili namenjeni ulaganju u tajlandsku privredu. Policija je preko radio stanice pozvala vozača taksija koji vozio ove tri osobe da vrati fasciklu, što je ovaj i učinio narednog dana. Vozač je izjavio novinarima da uvek vrati stvari koje mušterije zaborave i da taksisti moraju biti pošteni. On je kao nagradu za taj čin dobio sumu od 3.000 tajlandskih bata, što je oko 90 američkih dolara. (Tanjug)

**OpasnaMackica**
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 04 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 11, 2007 12:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moj deda je bio kondukter i pronasao je kofer pun para u vozu i vratio je tom coveku a on mu je samo rekao hvala i nista vise....

Cirissimo
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 14 Nov 2006
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 11, 2007 2:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

al su se isprsili Laughing

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 11, 2007 3:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne isplati se danas biti pošten... Rolling Eyes

Теодул
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 24 Feb 2007
Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 11, 2007 5:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam nasao mobilni telefon i kesu lsd-a.. telefon sam vratio lsd sam prodao Mr. Green

milanche1987
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Mar 2007
Mesto: Subotica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 11, 2007 6:30 pm    Naslov poruke: kritika!!! Na vrh strane Na dno strane

[align=center][align=justify]ala se pretrgao.....cicija,ja bih unovcio te cekove i tom "biznismenu" vratio 1$ Very Happy

Srednjoskolka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 16 Sep 2005
Mesto: CRNA GORA

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 11, 2007 11:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

90 dolara???neki ljudi ne zasluzuju da im se vrati izgubjeno!!!sktica

FILIPBG
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Maj 2007
Mesto: Beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 4:37 pm    Naslov poruke: Pfffff! ! Bolje da je uzeo pare pa da je pobegao iz zemlje Na vrh strane Na dno strane

Pfffff! ! Bolje da je uzeo pare pa da je pobegao iz zemlje Neutral

Dobermani
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 47

Datum registracije: 31 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 4:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

stose neukaze meni ta prilika vido bi stabi mu vratio

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 11:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mizerno zaista,samo 90 dolara,a koliko je on njemu vratio?!Bolje da je zadrzo za sebe kad je tip tako sebican Twisted Evil Twisted Evil

Dobermani
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 47

Datum registracije: 31 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 14, 2007 4:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

budala stomu je vratio

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Skromna nagrada za poštenog nalazača Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon