www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Telohranitelj pobegao od Lindzi Lohan
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 4:57 pm    Naslov poruke: Telohranitelj pobegao od Lindzi Lohan Na vrh strane Na dno strane

Li Viver, telohranitelj glumice Lindzi Lohan, bukvalno je pobegao od svoje klijentkinje. On nije više mogao da izdrži naporan život koji je vodila, jer se Lindzi neprekidno obeznanjivala od droge i alkohola. „Toliko se puta predozirala i preterala s konzumacijom svega toga da sam prestao da brojim. Gotovo svako veče sam je na rukama nosio iz klubova, a ujutro bi mi laknulo kad bih video da je živa. Momke je koristila za drogu, a devojke za seks”, izjavio je Viver.

Izvor: Serbian Cafe

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 10:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neka je takvu cuvaju mama i tata ako mogu da je vole

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 4:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Njoj ni ne treba telohranitelj. Od cega da je brani?

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Vucinic88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 11 Jun 2007
Mesto: Podgorica

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 9:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alkohol je uzivancija ali...droga? Stvarno ne

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 11:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa i treba da bega od nje Laughing

.::CipiRipi::.
divlja macka
divlja macka

Godine: 47

Datum registracije: 26 Maj 2007
Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 1:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro je i uradio i ja bi pobegla..Samo sto je poznata misli da moze da radi sta hoce...

Dobermani
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 31 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 4:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

njoj i netreba telohranitelj ona se ubija sama nemoze je stititi samu od sebe bolje daje on nju degenjo od necega Very Happy

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 11:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cula sam da ta cura svasta radi Rolling Eyes Rolling Eyes ko je onda lud da bude uz nju?!

Dobermani
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 31 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 14, 2007 4:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sou bi napravio sa njom ona bi pobegla od mene da vidi staje ludak

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Telohranitelj pobegao od Lindzi Lohan Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon