www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Beba preživela pad sa četvrtog sprata
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 4:59 pm    Naslov poruke: Beba preživela pad sa četvrtog sprata Na vrh strane Na dno strane

Tara Zec, devojčica iz Novog Grada u Republici Srpskoj, koja je 25. maja proslavila svoj prvi rođendan, juče je sa četvrtog sprata pala kroz prozor i - preživela. Lekari, komšije i rodbina veruju da se desilo pravo čudo, a članovi porodice najavljuju da će 11. jun ubuduće slaviti kao Tarin drugi rođendan. „Tarin krevet je pored prozora. Bila je u njemu i igrala se. Pored kreveca je stajala jedna daska. Otišla sam u kuhinju da joj spremim hranu, a vrativši se u sobu videla sam da je nema. Pomislila sam da ju je uzeo neko od ukućana, a onda sam pogledala kroz prozor i bukvalno se sledila - videla sam svoje dete ispred zgrade na betonu”, priča, još u šoku, Tarina majka Božidarka Samardžić.

Baka Darinka Zec nalazila se u kuhinji. „Kad smo strčali dole, već ju je nosio jedan komšija. Odmah smo otišli u Hitnu pomoć, nakon čega su nas primili na pedijatrijsko odeljenje, a potom nam dali kola Hitne pomoći da pod pratnjom Taru prevezemo do Prijedora. Tara je, inače, živahna beba i hvala bogu što su pored prozora na zgradi bili štrikovi za veš koji su znatno ublažili pad”, priča kroz plač baka Darinka. Specijalista opšte hirurgije u prijedorskoj bolnici Dario Dodoš potvrdio je da je beba primljena na odeljenje oko 14 časova i da njen život nije u opasnosti.

„Mala Tara je u dobrom opštem stanju, urađena je kompletna dijagnostika, nema povreda opasnih po život. Potpuno je stabilna, a zadržaćemo je na opštoj hirurgiji zbog dalje medicinske opservacije”, kratko je raportirao dr Dodoš.

Porodica male Tare Zec, devojčice koja je čudesno preživela pad sa četvrtog sprata, iako u šoku - presrećna je. Svi kažu da će nestašnoj Tari ubuduće, osim 25. maja, i 11. jun slaviti kao drugi rođendan. (Blic)

Vucinic88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 11 Jun 2007
Mesto: Podgorica

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 9:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa sva srecao ali ostaviti dijete pored prozora? I blago djetetu bice torti Smile

Cirissimo
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 14 Nov 2006
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 10:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stvarno sretno djete

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 11:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo dete je srecno dete...Bog ga spaslo Exclamation

zex_bl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 49

Datum registracije: 16 Maj 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 3:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo djete ce biti ludo sretno citav zivot.

Dobermani
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 47

Datum registracije: 31 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 3:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nek je zivo i zdravo 130 godina toje stvarno sreca Very Happy

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 5:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako sretno dijete,ipak je to 4.sprat Shocked

Dobermani
Iskusni član
Iskusni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 5:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bog ga sacuvo

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 6:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja kakva sam ,ja nebi prezivila sa 1m visine Rolling Eyes

Dobermani
Iskusni član
Iskusni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 14, 2007 4:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

toje superboy

Zoka74
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Dec 2006
Mesto: Offenbach

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 15, 2007 11:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas je srecu imala!!
Bos sami je nju spasio.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Beba preživela pad sa četvrtog sprata Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon