:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Udar groma zavio je u crno porodicu Nedeljković iz sela Vukanja u aleksinačkoj opštini. Sestra i brat Jelena ( 10 ) i Miodrag ( 8 ) stradali su u subotu oko 17 časova na mestu zvanom Srednji rit, kada je grom udario u drvo ispod kojeg su se sa roditeljima Goranom i Draganom sklonili od kiše i nevremena. Nedeljkovići su toga dana od jutra brali jagode na svom imanju, a kada je počela da pada kiša, sklonili su se ispod obližnjeg hrasta. Munja koja je sevnula iz neba u sekundi je odnela dva mlada života. Goran i Dragana, otac i majka nastradalih mališana, uspeli su da prežive, ali sa povredama po rukama i telu. „Supruga, ja, deca i moj otac Stojan pošli smo ujutro oko 10 časova da beremo jagode. Počela je da pada kiša. Pljuštala je sve jače i jače, a u jednom trenutku je počeo da pada grad veličine zrna pšenice. Ipak, ništa nije nagoveštavalo ovako nešto. Čula se potmula grmljavina, ali u daljini. Dalje ne znam šta se događalo. To je poslednje čega se sećam. Kada sam se osvestio, nisam osećao ruku i nogu. Uzeo sam mobilni telefon i pozvao pomoć”, plačnim glasom priča Goran.
Dragiša Mitić, komšija koji je prvi pritekao u pomoć, kaže za „Blic” da ga je Goran pozvao telefonom i rekao samo: „Dođite da nam pomognete. Udario nas je grom”.
„Krenuo sam odmah kolima i susreo komšiju Miroljuba Petrovića koji ih je već pokupio traktorom. Prebacio sam ih u moja kola, a u Loćiki smo sreli Hitnu pomoć koja je preuzela decu i odvela ih na hirurgiju u Aleksincu. Deca su bila u besvesnom stanju. Ovo je strašna tragedija”, priča Mitić.
Majka Dragana, koja je od udara groma zadobila opekotine po rukama i nogama, juče je padala u nesvest od šoka i tuge za decom. Jedna ekipa Hitne pomoći je pratila tužnu povorku koja je krenula da isplati mališane na poslednji počinak do lokalnog groblja u Vukanji.
U kuću Nedeljkovića, koji su u selu poznati kao pošteni i vredni domaćini, došlo je celo selo i svi učenici OŠ „Aca Sinadinović” iz Vukanje, koju su pohađali Jelena i Miodrag, kao i učenici iz susedne Kuline. (Blic)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Tha_A Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Dec 2006 Poruke: 365

|
|
Ovo je stvarno jako tuzno. Stvarno ne zelim ni zamisliti kako je tim roditeljima.
A ipak me cudi.. Pa opcepoznato je da grom udara u vise tocke, i da se nikako ne smije stati pod stablo. Bolje je stati negdje usred polja nego pod stablo. No dobro, sad im to vise nista ne pomaze, nesreca se vec dogodila...
|
|
 |
Vucinic88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 169 Mesto: Podgorica

|
|
|
Stvarno tuzno nema sto... Ali izabrali su najgoru opciju da se sakriju pod drvo mada ima slucajeva u Crnoj Gori da se gine od groma zbog mobilnog telefona i to vecinom u planinama! Zato gasite mobilne kad grmi!
|
_________________ ***tezak je ovaj zivot*** |
|
| |
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad

|
|
|
kakva tragedija, jadna deca....
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Pa nisu se na dobro mesto sakrili ali ipak roditelji su krivi...
|
|
|
| |
|
 |
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~

|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342

|
|
Daleko bilo...
Užas...
|
|
|
| |
|
 |
Dobermani Iskusni član

|
Godine: 47
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 901

|
|
greota za malisane nemam reci stasu oni kome skrivili pa ovako da zavrse
|
|
|
| |
|
 |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
Bas mi je zao jadne djecice.Kazu da treba ugasiti mobilne tel. kada grmi,ili ako ste u kuci(vazi za stare neobezbijedjene kuce) treba se odmaci od uticnica.
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
| |
|
 |
Dobermani Iskusni član

|

|
|
|
da ijasam cuo za mobilne stvarno greota sa decu
|
|
|
| |
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Dok sam sad ovo pročitao sav sam se naježio i krenule su mi suze. nemam reči da se to meni desilo ja bi umro od saznanja toga da nemam više svoju decu evo zabole me stomak
|
|
 |
Dobermani Iskusni član

|

|
|
|
nemam komentara vise za ovu tragediju greota za malisane
|
|
|
| |
|
 |
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤

|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...

|
|
Stvarno zalosno..
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|