:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Princ Vilijam, koji je ovih dana napunio 25 godina i dalje je bez devojke, ali je postao malo bogatiji, jer je stekao pravo pristupa jednom delu nasleđa svoje majke, princeze Dajane. Od neočekivanog raskida u aprilu sa Kejt Midlton nakon četiri godine zabavljanja, princ ponovo ima status jednog od najpoželjnijih neženja na svetu. Povodom prinčevog rođendana nikakva specijalna svečanost nije organizovana, prenele su agencije. Napunivši 25 godina Vilijam je postao još interesantnija „prilika”, pošto će ubuduće moći da raspolaže novcem (kamate, dividende) iz nasleđa njegove majke, preminule od posledica saobraćajne nesreće 1997. godine u Parizu. Prema procenama finansijskih stručnjaka, trenutno to iznosi 250.000 do 300.000 funti godišnje (370.700 do 444.840 evra).
U prinčevom okruženju kažu da on za sada nema nameru da koristi taj novac. Vilijamu, drugom na listi naslednika britanske krune, finansijska sredstva sigurno ne nedostaju.
Pored 22.000 funti godišnje (32.560 evra) koliko dobija kao oficir kraljevskog puka „Bluz end rojals”, njemu pripada i određena svota od oca, princa Čarlsa, a može da koristi i nasledstvo svoje bake, kraljice majke preminule 2002. godine, procenjeno na dva miliona funti.
Princ Vilijam se nalazi na 15. mestu liste najbogatijih mladih ljudi (mlađih od 30 godina) u Velikoj Britaniji.
Prema listi „Sandej tajmsa” za 2007. godinu, on i njegov mlađi brat Hari naslednici su bogatstva procenjenog na 34 miliona funti (50 miliona evra). (Tanjug)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Srecan Rodjendan Prince William
|
|
|
| |
|
 |
emmi Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 2041

|
|
Sve najbolje za rodjendan
|
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad

|
|
Srecan rodjendan! Mada ja vise gotivim mladjeg Harija
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|