www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sedmi roman o Hari Poteru
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anabalind
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 26 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 30, 2007 7:24 am    Naslov poruke: Sedmi roman o Hari Poteru Na vrh strane Na dno strane

Sedmi roman o Hariju Poteru izlazi 21. jula
Autor: (Beta-AFP) | 29.06.2007 -
Džoana Rouling

LONDON - Sedmi i poslednji roman o Hariju Poteru iz štampe izlazi 21. jula, ali je po broju narudžbina, već nadmašio prethodnu knjigu o dečaku-čarobnjaku, saopštio je juče britanski izdavač „Blumsberi“ (Bloomsbury).

Broj naručenih primeraka romana „Harry Potter and the Deathly Hallows“ već je za 17 odsto veći od ukupnog broja primeraka prethodnog romana prodatih u inostranstvu, saopštio je izdavač.
Šesti tom serije Džoane Rouling , „Hari Poter i polukrvni princ“, drži rekord u svetu izdavaštva po najboljem startu prodaje. Kad je izašao, jula 2005, za samo 24 sata u Britaniji i SAD prodato je više od devet miliona primeraka.
„Blumsberi“ je najavio da će 1. oktobra objaviti kompletnu seriju, a da će se džepno izdanje poslednje knjige u prodaji naći 2008.
Romani o Hariju Poteru prevedeni su na 64 jezika - među kojima je i latinski - a u svetu je od 1997. prodato 325 miliona kopija prvih šest knjiga.
Pet ih je već doživelo filmske adaptacije, a najnoviji film, „Hari Poter i Red feniksa“ juče je imao svetku pretpremijeru u Japanu.
Svetska premijera je 3. jula u Londonu.

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 30, 2007 10:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad nisam citala romane od Harry Potter,niti me zanima...

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 01, 2007 4:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E, mene zanima, ali ne mogu nikako da nadjem prvu knjigu. Sad

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

drone
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 24 Avg 2006
Mesto: underwrold

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 01, 2007 5:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa kad ce vise kraj procito sam 2 i dosta.
A ti ljudi sto to pisu su stvarno gladni love.
Neznam kako svaki put uspiju da naprave rekordnu prodaju

Tha_A
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 13 Dec 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 01, 2007 5:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jao, jedva cekam da izadje knjiga na hrvatskom jeziku! Mislim, zao mi je sto se nikako ne mogu docepati knjige na engleskom Sad Morat cu se paziti "spojlera" hehe, znaci necu prvi tjedan olazit uopce na internet, necu citati novine niti cu paliti TV.. Da ne naletim na izjavu kao prosle godine " UMIRE Dumbledore!!!!" Mislim stvarno....

drone
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 24 Avg 2006
Mesto: underwrold

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 01, 2007 6:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako di naletim na kakav vrlo vazan detalj o radnji u knjizi
SALJEM TI NA PM hehehehehehhhe
Salim se naravno

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 01, 2007 8:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam je vala porucila i ne mogu docekati dan kada ce stici Mr. Green

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Sedmi roman o Hari Poteru Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon