:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Pobednica Evrovizije, Marija Šerifović ipak nije otpevala američku himnu na prijemu u sredu u ambasadi SAD u Beogradu povodom Dana nezavisnosti te zemlje. Marija se pravdala da ima alergiju i da ne može da peva, pa je umesto nje to učinila supruga američkog ambasadora Hali Polt. Ambasador SAD Majkl Polt priredio je prijem povodom Dana nezavisnosti kojem su prisustvovali i Boris Tadić i Vojislav Koštunica. Prijemu u rezidenciji ambasadora prisustvovali su i predstavnici većine političkih stranaka, bivši i sadašnji ministri, novinari, predstavnici međunarodnih organizacija, verskih zajednica, diplomatskog kora i nevladinog i civilnog sektora. Polt je u govoru naveo da se Amerikanci svakog Dana nezavisnosti ponovo podsećaju na svoju najveću odgovornost - „pravo na slobodu, to urođeno pravo svih ljudi na ovoj planeti da slobodno izaberu način na koji žele da žive”. „I danas, tokom ove naše rođendanske proslave u Beogradu, molimo Boga da narodu Srbije podari slobodu. Sloboda nije neki sebični ideal. Sloboda je univerzalan i velikodušan koncept”, poručio je Polt. (Beta, Mondo)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593

|
|
|
ma jeli njima da peva a sta su nam radili...a bogami i sta nam sad rade...nek im pevaju albanci i kao poklon daju sat..haha
|
|
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
alergija my ass to ona nije htela da peva...pa ko hoče da peva njima, samo oni sami sebi hoče
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
Теодул Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

|
|
|
Prava Srpkinja! 8)
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
| |
|
 |
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~

|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342

|
|
E bravo joj ga Neka nije Ponosite se s' njom
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Odlicno! I ja sam alergican na americku himnu.
|
|
 |
~Tanja~ Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359

|
|
|
Ma ko je nju uopste tamo pozvao??? I da jos su kao oni trazili da im Marija pjeva? Kakve gluposti
|
|
 |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593

|
|
|
tanja istina je...ja sam u dosta novina istu pricu procitala...ako sumljas
|
|
|
| |
|
 |
bobosmrad Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 02 Jul 2007 Poruke: 53

|
|
|
Pa ni ja nevolim ruzne pjesme,a kamoli kvalitet kakava je Marija.
|
|
|
| |
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 49
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Sad ce jos SAD da uvede veto Srbiji na pjevanje hehehe
E Marija ama što ne zapjeva bona hahahaha
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Bas je lepo uradila...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|