:: |
| Autor |
Poruka |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 58
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je nacionalni tim Rusije rezultatom 6:2 u drugom kolu Evropskog prvenstva u Austriji. Trijumf u Pašingu obezbedili su golovi Marjanovića u 11, Bosančića u 24, Tadića u 47. i 57. i Nenada Marinkovića u 80. i 88. minutu. Pogotke za Rusiju postigli su Đađun u 42. i Karišik (autogol) u 60. minutu. Naša selekcija vratila se u borbu za polufinale posle poraza od Francuske u ponedeljak (2:5). U drugom meču drugog kola Nemačka je sa Francuskom igrala 1:1.
Rusi su zapretili na samom startu preko Salugina, ali nije bilo veće opasnosti za gol Danilovića. Nakon perioda grublje igre Rusa, Rodoljub Marjanović dovodi srpsku selekciju u vođstvo - Tadić je, posle kratko izvedenog kornera, ubacio loptu sa levog boka, a mladi napadač sprovodi loptu u mrežu. Miloš Bosančić je udvostručio prednost „orlića” 13 minuta kasnije, kada je, nakon jedne duge lopte, staloženo poslao loptu u donji ugao golmana Borodina.
Tadić i Sulejmani su propustili da već u prvom poluvremenu obezbede trijumf Srbije, a kazna je stigla u 42. minutu, kada je Đađun matirao Danilovića. Ipak, Tadić je dva minuta kasnije iskoristio neodlučnost odbrane Rusa i sprečio reprizu meča sa Francuskom - 3:1. Fubaler Vojvodine je u 57. minutu postigao novi gol i osigurao pobedu timu Zvonka Živkovića.
Srpski štoper Karišik nespretno je reagovao nakon centaršuta Salugina i poslao loptu u sopstvenu mrežu samo tri minuta nakon drugog gola Tadića. Fudbaler Partizana Nenad Marinković postigao je dva pogotka u poslednjih 10 minuta, pa je Srbija sačuvala šanse za plasman u polufinale.
U subotu će grupa dobiti rasplet, a selekcija Srbije igra sa Nemačkom od 20 časova. Za prolazak u polufinale našim igračima neophodna je pobeda. (B92)
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
 |
|
| |
|
 |
kArAkAjAc Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 26 Mesto: Karakaj

|
|
|
mislim sta reci najjaci smo
|
_________________ Ja samo ja i uvjek ja i opet ja!!!!!!!!!!!  |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|