:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Festival Egzit ove godine je posetilo 190.000 ljudi, a nešto više od polovine gostiju bili su stranci. Na najvećem međunarodnom muzičkom festivalu u regionu ove godine prvi put je bilo više stranaca nego domaće publike. Stranci su činili 51 odsto posetilaca, a ove godine posetioci iz inostranstva naveli su pozitivnije mišljenje o Egzitu i Srbiji. Na Petrovaradinskoj tvrđavi je sredinom jula bilo više Britanaca nego mladih iz Srbije, makar prema rezultatima istraživanja tokom festivala. Više od 400 izvođača tokom četiri dana festivala, pored domaće, pratila je i publika koja je došla iz 52 države. Jedan posetilac je prosečno trošio 1.600 dinara za veče, a prosek su podigli stranci koji su trošili duplo više od posetilaca iz Srbije. Koordinator istraživanja Predrag Okanović kaže da je najviše primedbi bilo na gužvu i otežano kretanje po tvrđavi.
„Kada je reč o programu, najzadovoljniji su ljubitelji hip-hipa i elektronske muzike, koji su festivalu dali ocenu četiri. Za razliku od njih, pomalo razočarani ljubitelji gitarske muzike festival su ocenili trojkom”, kaže on.
„Kada je reč o slici Srbije, posle katastrofalnih rezultata iz prošlogodišnjeg istraživanja, ove godine je zabeležen pomak”, kaže on.
U anketi koju je sprovela agencija TIM anketirano je 1.300 posetilaca festivala i kampa.
(B92, Beta)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Pa baš me čudi da ima mnogo Britanaca. A Holandjana? Oni opet omanuli ove godine.
Bugarima i Rumunima interesantnija Guča od Exita. Šta ti je naš čovek Balkanac., nemre bez rakije šljivovice i bez mlade...
Stvarno, da nisu ljuti ovi Holandezi nešto na nas, ranije su dolazili u većem broju.
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Pred poslednje veče Exita sam išao u Beograd vozom. Tu sam malo popricao sa nekim "strendžerom" i usput ga pitao kako mu se svidja u Srbiji, a on mi kaže: "Super je. Imate divno vreme"...
Zvezda nenormalno upržila, ja gledam da li je ovaj normalan i pitam ga odakle je, a on kaže kratko: "London"
Onda mi je bilo sve jasno.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|