www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

U Kini zabranjeno i psovanje na stadionu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 04, 2007 1:44 pm    Naslov poruke: U Kini zabranjeno i psovanje na stadionu Na vrh strane Na dno strane

Kineska policija saopštila je da ubuduće navijači neće smeti da psuju na stadionima, a svi oni koji prekrše tu zabranu biće uhapšeni i protiv njih će biti vođen postupak za nasilje na sportskim borilištima. Ovako stroga mera doneta je u nameri da se do početka Olimpijskih igara iskoreni svako neodgovarajuće ponašanje u sportskim objektima. U saopštenju policije navodi se da će primena nove mere početi već u nedelju, kada se u Pekingu u prijateljskoj utakmici sastaju Guoan i Barselona. Policajci će biti raspoređeni na svakom delu tribina i snimaće sve eventualne izgrednike koji se tuku, bacaju predmete na teren ili psuju. Takvi će odmah biti uhapšeni, a snimci će biti korišćeni kao dokaz na sudu.

„Jednostavno je neprihvatljivo da na stadionu imate 30.000 ljudi koji horski vređaju ili psuju nekoga.

Ovom akcijom mi ne pokušavamo da nametnemo navijačima način navijanja, već samo da stavimo do znanja šta je prihvatljivo ponašanje na stadionima”, rekao je predstavnik za štampu policije Liu Čunjiang.

Pored toga što će biti uhapšeni i suđeni, navijači mogu da dobiju zabranu odlaska na sportske priredbe u trajanju od 12 meseci.

Poslednjih meseci Vlada Kine povela je obimnu akciju protiv nekulturnog ponašanja, kao što su pljuvanje i psovanje, ili guranje u redovima, s ciljem da se za vreme Olimpijskih igara svi stranci u Pekingu osećaju prijatno i potpuno bezbedno. (Tanjug)

makaveli_blok70
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 05 Okt 2006
Mesto: ~~blok 70~~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 04, 2007 1:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zanima me kako bi to uradili kod nas!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing Laughing

NemanjaSO
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Apr 2007
Mesto: Sombor

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 04, 2007 7:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nama to netreba nasi navijaci su mirni samo pogledaj mec partizan-zrinjski i sve ce ti biti jasno....Sala

JelicBan
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 05 Avg 2007
Mesto: Zrenjanin, Vojvodina jedna i jedina

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 05, 2007 3:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnogo toga bi se i kod nas dalo dovesti u red kad bi se htelo. Laughing S obzirom da se red nece - imamo sto imamo. Shocked

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 05, 2007 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

makaveli_blok70 je napisao/la sledeće:
Zanima me kako bi to uradili kod nas!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing Laughing

Nikako, to je nemoguće uraditi ovde. Medjutim , mene zanima nešto drugo.
Po zakonima koje je UEFA propisala uskoro će svi stadioni morati da imaju male ograde koje dele publiku od terena. I to će morati da se uradi u roku od 2 godine, Englezi su odavno to obavili.
E, kako to kod nas da funkcioniše. Naši navijače preskoče i ogradu od 2-3 metra sa šiljcima samo da bi otišli i pobili se sa protivničkim navijačima, a šta će tek biti ako se uklone ograde.
Zamislite scenu u evro kupovima igraju C.Z i Dinamo , a Partizan i Hajduk.
I to na terenu gde nema veće ograde. Pa tu bi bilo više mrtvih nego u filmovima prljavog inspektora Harija.

makaveli_blok70
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 05 Okt 2006
Mesto: ~~blok 70~~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 06, 2007 12:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

velociraptor je napisao/la sledeće:
makaveli_blok70 je napisao/la sledeće:

Nikako, to je nemoguće uraditi ovde. Medjutim , mene zanima nešto drugo.
Po zakonima koje je UEFA propisala uskoro će svi stadioni morati da imaju male ograde koje dele publiku od terena. I to će morati da se uradi u roku od 2 godine, Englezi su odavno to obavili.
E, kako to kod nas da funkcioniše. Naši navijače preskoče i ogradu od 2-3 metra sa šiljcima samo da bi otišli i pobili se sa protivničkim navijačima, a šta će tek biti ako se uklone ograde.
Zamislite scenu u evro kupovima igraju C.Z i Dinamo , a Partizan i Hajduk.
I to na terenu gde nema veće ograde. Pa tu bi bilo više mrtvih nego u filmovima prljavog inspektora Harija.

Hehe!Samo to fali da uklone ograde i uvedu regionalnu ligu ko u basketu!! Laughing Laughing !

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 06, 2007 12:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A u basketu je baš sjajna situacija, ajd da je sa navijačima, nego sa igračima, trenerima, sudijama,... Rolling Eyes

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 06, 2007 1:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ej , ljudi pa ovde na vaterpolo utakmicama izmedju bivših YU republika dolazi do nereda.
Na vaterpolo utakmicama, setite se pre nekoliko godina finala iymedju tadašnje SCG i CRO.
Koliko smo mi daleko otišli, koliko ta Evropa "zaostaje " za nama. Neka gledaju i neka se "uče". Toliko smo daleko otišli da će prosečan navijač vaterpolo utakmice sa ovih prostora izgledati ovako : šal, kapa + peraje + harpun. Uvek spreman za akciju.

Uostalom, što bi se mi prilagodjavali Evropi? Nek se oni bar jednom prilagode nama.
Neka vrate one ograde od par metara visine i slično.
U suprotnom, široko im polje...Dabome Nou kamp polje, ako umeju bolje! Embarassed

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> U Kini zabranjeno i psovanje na stadionu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon