:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Srpski internet provajder Eunet najavio je danas da će od 1. septembra udvostručiti brzinu protoka na ADSL internet vezama.
Brzine će biti povećane automatski, tako da će korisnici paketa na 256, 512 i 768 kbps (kilobita u sekundi) bez prekida saobraćaja preći na 512, 1.024 i 1.536 kbps, navodi se u saopstenju.
Kako se ističe, Eunet (www.eunet.yu) neće povećavati cenu ADSL usluga, pa će korisnici za isti novac dobijati dvostruko više servisa.
(Tanjug)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
|
Morali su da ne bi izgubili korisnike, jer Telekom i ostali dupliraju brzine, doduše tek od septembra. Jedina manje više loša stvar je što i kod jednih i drugih se povećava samo downstream. Plus to što ovi novi paketi SBB-a nemaju lokal.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
Cirkus Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2006 Poruke: 84

|
|
mada su i dalje ovo preskupe cene za nas standard.
a cim Telekom spusti cenu, onda i svi provajderi spustaju cene, jer provajderi kupuju linkove od Telekoma, tako da je za nas zlo sve dok ne dodje neka firma koja ce raditi to sto radi Telekom
EDIT BY JA
možete barem da me obavestite kad mi obrišete poruku!!!
hvala i obrišite i ovo!
|
|
|
| |
|
 |

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
|
Sledeci put pisi tamo gde i treba da pises, a nemoj da kopiras druge vesti. Vest vezana za sbb je takodje postavljena, tako da nije bilo potrebe da je i ti postavljas u ovoj temi!!!
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Isto i sa Neobee-jem i oni udvostrucavaju, sad sam proveravao mail
|
|
| |
|
 |

|

|
|
| škorpijica je napisao/la sledeće: | | Sledeci put pisi tamo gde i treba da pises, a nemoj da kopiras druge vesti. Vest vezana za sbb je takodje postavljena, tako da nije bilo potrebe da je i ti postavljas u ovoj temi!!! |
izvini molim te, ja valjda mogu da dam svoje misljenje, znaci dao sam komentar na ovu vest, nikoga nisam prozivao, nista nekulturno nisam napisao i to nije bio razlog da mi obrises post
bar si mogla da mi napises na pp zbog cega si mi obrisala temu, nebitno necu da idemo offtopic
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
|
nisam ti obrisala temu vec odgovor na moju temu, a to je vec razlika... Ali kraj diskusije...
|
|
| |
|
 |

|

|
|
| škorpijica je napisao/la sledeće: | | Ali kraj diskusije... |
ovo je cist bezobrazluk
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|