www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Šveđanki u Hrvatskoj poslužen džin-deterdžent
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 11:13 am    Naslov poruke: Šveđanki u Hrvatskoj poslužen džin-deterdžent Na vrh strane Na dno strane

Šveđanka Sonja Z. (40) zadržana je u splitskoj bolnici nakon što je u subotu u kafiću na Paklenim otocima popila - deterdžent. Šveđanka je naručila džin-tonik, ali joj je umesto tonika konobar u džin zabunom sipao deterdžent. Do zabune je došlo jer se veče pre razbila originalna boca od pet litara s deterdžentom, pa je vlasnik kafića na brzinu prelio ostatak u praznu flašu od tonika, na kojoj je zaboravio napisati što se unutra nalazi, pa je neko od osoblja kasnije stavio na mesto s ostalim pićima. Sonji Z. pozlilo je ubrzo nakon konzumacije pića pa je pomoć lekara zatražila u hrvatskoj hitnoj pomoći, odakle je helikopterom prebačena u splitsku bolnicu. Policija još uvek razmatra mogućnost podnošenja prijava protiv odgovornih. (B92, FoNet)

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 39

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 12:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E svasta sa tim ljudima! Kako su tako nesmajni, i ja ne verujem da je to bas slucajno bilo.

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 1:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nažalost, ništa novo Neutral Ko zna šta sve jedemo i pijemo Rolling Eyes

**OpasnaMackica**
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 04 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 2:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uhhh covece...ja sam nasla jednom mrtvu muvu u coli hehehehe

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 7:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm, hahah Smile ovo me je jako nasmejalo jer me podsetilo da peh jedne poznanice. hah, jedan lik je trazio metaxu,a ona nije znala sta je to,pa je priupitala lika koji je sedeo za sankom. dobila je odgovor da je -to ono zeleno! te mu je ona posluzila ni manje ni vise nego "deterdzent- Taš" hehe Smile Very Happy od tad na deterdzentu velikim slovima pise" Nije za pice" Mr. Green

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 15, 2007 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da mi je znati koja budala ne bi primjetila razliku izmedju alkoholnog pica i deterdzenta Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Šveđanki u Hrvatskoj poslužen džin-deterdžent Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon