:: |
Autor |
Poruka |
JoDeli Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4 Mesto: Tamo negde daleko

|
|
Slucajno sam preko google na ovu temu naletela jer sam trazila remix od pesme THE WAY I ARE.
Timbaland feat. Keri Hilson - The Way I Are (Tony Arzadon Remix)
Moze li neko ovo da mi posalje j.delibasic@gmail.com Bila bi jako zahvalna.
I da li neko mozda zna o kojoj pesmi je rec a refren ide ovako... 'c'mon shake what ya mama gave ya - I like your ride', vec duze ovu pesmu trazim.A i 'Everbody c'mon everbody get ya handz up',nazalost nisam vise teksta zapamtila,ali u Budvi je ovo veliki hit.Hvala unapred.
|
_________________ Un ami m'a demandé : "Qu'est-ce que l'amour ?" Je lui dis : "L'amour est une douceur dont le jus est savoureux et la pâte amère.". |
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Ako te zanima izvođač ili naziv neke strane pesme, možeš postaviti pitanje u ovoj temi http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=13621
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
Ne znam cemu premestanje moje poruke,ali dobro.To je tvoja odluka.Koliko sam videla su u onoj temi razni ljudi isto pitanje postavili i neko im je pomogao.Nije ravnopravno da oni tamo mogu za savet pitati a da ja u drugoj temi za pomoc molim.Ipak sam trazila pesma u okviru teme,dakle house pesme koje se po klubovima vrte.No,nije bitno.Hvala u svakom slucaju,poz.
|
_________________ Un ami m'a demandé : "Qu'est-ce que l'amour ?" Je lui dis : "L'amour est une douceur dont le jus est savoureux et la pâte amère.". |
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|

|
|
Poruka je premeštena zato što si tražila da ti pesma bude poslata. A to se po pravilu foruma čini u ovom podforumu, tj. "Tražim". Što se tiče isključivo traženja naziva ili izvođača i sl, to možeš pitati u temi iz kog ti je post premešten tj. House music (ako se radi o toj vrsti muzike), ili u temi u koju sam ti gore navela. Drugi deo posta bi mogao ostati tamo, ali je zbog prvog dela prebačen ovde.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
Oke,hvala na objasnjenju.Sad mi je sve jasno! Izvini sto sam te cimala i sto sam ti posao stvorila!
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|

|
|
Nema problema, drago mi je da je problem rešen
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|