www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

JoDeli traži
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Arhiva - Naša MP3 riznica ~
::  
Autor Poruka
JoDeli
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 21 Avg 2007
Mesto: Tamo negde daleko

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 21, 2007 7:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slucajno sam preko google na ovu temu naletela jer sam trazila remix od pesme THE WAY I ARE.

Timbaland feat. Keri Hilson - The Way I Are (Tony Arzadon Remix)
Moze li neko ovo da mi posalje j.delibasic@gmail.com Bila bi jako zahvalna.

I da li neko mozda zna o kojoj pesmi je rec a refren ide ovako... 'c'mon shake what ya mama gave ya - I like your ride', vec duze ovu pesmu trazim.A i 'Everbody c'mon everbody get ya handz up',nazalost nisam vise teksta zapamtila,ali u Budvi je ovo veliki hit.Hvala unapred.

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 21, 2007 1:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako te zanima izvođač ili naziv neke strane pesme, možeš postaviti pitanje u ovoj temi Arrow http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=13621

JoDeli
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 21, 2007 8:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam cemu premestanje moje poruke,ali dobro.To je tvoja odluka.Koliko sam videla su u onoj temi razni ljudi isto pitanje postavili i neko im je pomogao.Nije ravnopravno da oni tamo mogu za savet pitati a da ja u drugoj temi za pomoc molim.Ipak sam trazila pesma u okviru teme,dakle house pesme koje se po klubovima vrte.No,nije bitno.Hvala u svakom slucaju,poz.

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 21, 2007 8:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poruka je premeštena zato što si tražila da ti pesma bude poslata. A to se po pravilu foruma čini u ovom podforumu, tj. "Tražim". Što se tiče isključivo traženja naziva ili izvođača i sl, to možeš pitati u temi iz kog ti je post premešten tj. House music (ako se radi o toj vrsti muzike), ili u temi u koju sam ti gore navela. Drugi deo posta bi mogao ostati tamo, ali je zbog prvog dela prebačen ovde.

JoDeli
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 21, 2007 8:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oke,hvala na objasnjenju.Sad mi je sve jasno! Very Happy Izvini sto sam te cimala i sto sam ti posao stvorila! Embarassed

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 21, 2007 8:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema problema, drago mi je da je problem rešen Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Arhiva - Naša MP3 riznica ~ -> JoDeli traži Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon