:: |
| Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Holivudska zvezda Kirsten Danst ovih dana bila je na meti lopova. U njenu hotelsku sobu ušunjali su se provalnici i ukrali joj firmirane tašne čija je vrednost preko 13.000 dolara, digitalnu kameru, iPod, kreditne kartice i 2.500 dolara u kešu, prenosi magazin „Pipl” (People). Kamere hotela „Grand” na Menhetnu zabeležile su snimak lopova kako odlaze sa ukradenim predmetima, a policija je do sada uspela da pronađe kreditne kartice, mobilni telefon i ličnu kartu. Kirsten Danst poznata je po ulogama u filmovima „Male žene”, „Intervju sa vampirom”, „Džumandži” i „Spajdermen”, a trenutno u Njujorku snima novi - „How to Lose Friends and Alienate People”. (Mondo)
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Eto,desava se! Ne cudi me to sto su joj stvarcice ukrali,cudi me da joj po donjem vesu nisu rovarili pa kasnije na netu preprodavali
|
|
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
| :LOL: je napisao/la sledeće: | Ne cudi me to sto su joj stvarcice ukrali,cudi me da joj po donjem vesu nisu rovarili pa kasnije na netu preprodavali  |
Misliš da nisu, a? Nemoj dva puta da kažeš!
Nego pustite vi to što su oni ukrali kartice, tašnice, cipele i ostalo...
Da nisu... Kako da napišem a da ne budem banovan. Ajde napisaću, pa šta bude...
Golišave slike i snimci kako ašikuje sa svojim dragim?
To mene interesuje, imaju li oni to u rukama ili ne?
A torbice, pepljare... Koga još to interesuje.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|