:: |
| Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Problematična glumica Lindzi Loan, koja se trenutno nalazi na detoksikaciji na klinici „Cirque Lodge”, bila je prilično iznenađena kada je, na insistiranje direktora te ustanove, morala da se podvrgne testu na prisustvo droge u organizmu, piše „Dejli mejl” (Daily Mail). Rezultati su navodno bili pozitivni, pa je Linzi upozorena da će, ukoliko se to ponovi, biti izbačena sa klinike u kojoj tretman odvikavanja košta 15.000 dolara mesečno. Lindzi Loan nedavno je poslala saopštenje javnosti u kojem, između ostalog, navodi da je „svesna svoje odgovornosti i svojih grešaka”, dodajući da je „gotovo sa porocima”, ali izgleda da se mlada zvezda svojih odluka ne pridržava u potpunosti.
Pošto je prekršila osnovno pravilo klinike, Lindzi će morati da produži boravak na rehabilitaciji, ali će se njeno lečenje zbog ovog incidenta odvijati po „najstrožem režimu” kakav imaju samo najteži zavisnici. (Mondo)
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
bas lepo.....sto je uopste pristala da ide na rehabilitaciju
ok, znam da je tesko odvici se od toga....sad kad je zaglibila toliko, nadam se da ce se izvuci
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
| |
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
|
Iako me sama njena pojava iritira, želim joj da se izvuče iz tog pakla...
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
|
Ja sam cuo da tamo negde u Indiji ili u Kini nisam siguran neki monasi se bave odvikavanjem ljudi od narkotika. Potrebno je platiti samo 60 dolara mesecno a rezultati su bolji nego na najboljim svetskim klinikama. Ona bi trebala tu da ode ako misli jos da pozivi...
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| dameski je napisao/la sledeće: | bas lepo.....sto je uopste pristala da ide na rehabilitaciju
|
Kako shto? Pa sve najvece face soo se posadile bash too Najposecenija atrakcija americkih "zvezda"
|
|
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Ccc...kud plovi ovaj brod
| velociraptor je napisao/la sledeće: | | Lindzi, uz tebe smo! |
Kamo kakav miting podrške ?
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
Eto sta rade od sebe, ja tome kazem: Visak para pa neznaju sta da radu!!!
Ipak nadam se, da ce se izvuci!
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
da se lindzi nosi u lepu... prirodu
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
| please je napisao/la sledeće: | da se lindzi nosi u lepu... prirodu |
To, eto rešenja! Kakve najmodernije i najskuplje ustanove za one koji piju drogu ( tzv. drogoši) kakvi bakrači...
Da ona lepo ode u neku vukojeb... ono mesto koje Bojan kralj ima u potpisu i da je bacimo na njivu. Motika u ruke, pa u 4.00 sata muža krava i ostali poslovi oko živine i stoke, a onda na njivu pravac.
Ima 2 obroka dnevno, uveče kad dodje ima večeru i tad može da drmne neki gutljaj više rakijice, a bogami naći ćemo joj i djuvegiju ako treba. Nekog sa seljačkim rumenilom, traktoristu nekog... Taj kad uvati da je "gusla", kad oseti seljačku sirovu snagu, nikad joj više neće pasti na pamet lsd, vutra, koka i ostala kompromitujuća zadovoljstva.
@Lindzi
Šećeru...Znam da je ovo malo radikalno rešenje, ali to je jedini način da kažeš NE jakim drogama. Ovo je recept koji daje rezultate.
Još možeš da postaneš i srpska snajka.
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Zasto da se pati cura neka joj daju dovoljno, bice lepse i njoj a bogami i svetu bez nje i njoj slicnima (teske reci ali istinite )
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|