www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Lindzi se drogira i na rehabilitaciji
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 11:19 pm    Naslov poruke: Lindzi se drogira i na rehabilitaciji Na vrh strane Na dno strane

Problematična glumica Lindzi Loan, koja se trenutno nalazi na detoksikaciji na klinici „Cirque Lodge”, bila je prilično iznenađena kada je, na insistiranje direktora te ustanove, morala da se podvrgne testu na prisustvo droge u organizmu, piše „Dejli mejl” (Daily Mail). Rezultati su navodno bili pozitivni, pa je Linzi upozorena da će, ukoliko se to ponovi, biti izbačena sa klinike u kojoj tretman odvikavanja košta 15.000 dolara mesečno. Lindzi Loan nedavno je poslala saopštenje javnosti u kojem, između ostalog, navodi da je „svesna svoje odgovornosti i svojih grešaka”, dodajući da je „gotovo sa porocima”, ali izgleda da se mlada zvezda svojih odluka ne pridržava u potpunosti.

Pošto je prekršila osnovno pravilo klinike, Lindzi će morati da produži boravak na rehabilitaciji, ali će se njeno lečenje zbog ovog incidenta odvijati po „najstrožem režimu” kakav imaju samo najteži zavisnici. (Mondo)

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 11:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bas lepo.....sto je uopste pristala da ide na rehabilitaciju Rolling Eyes

ok, znam da je tesko odvici se od toga....sad kad je zaglibila toliko, nadam se da ce se izvuci

" I know the way to fuck them all...."

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 11:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lindzi, uz tebe smo!

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 40

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 11:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iako me sama njena pojava iritira, želim joj da se izvuče iz tog pakla...

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 11:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam cuo da tamo negde u Indiji ili u Kini nisam siguran neki monasi se bave odvikavanjem ljudi od narkotika. Potrebno je platiti samo 60 dolara mesecno a rezultati su bolji nego na najboljim svetskim klinikama. Ona bi trebala tu da ode ako misli jos da pozivi...

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 11:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
bas lepo.....sto je uopste pristala da ide na rehabilitaciju Rolling Eyes

Kako shto? Pa sve najvece face soo se posadile bash too Laughing Laughing Najposecenija atrakcija americkih "zvezda"

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 01, 2007 1:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ccc...kud plovi ovaj brod Neutral

velociraptor je napisao/la sledeće:
Lindzi, uz tebe smo!

Kamo kakav miting podrške Razz ?

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 01, 2007 9:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eto sta rade od sebe, ja tome kazem: Visak para pa neznaju sta da radu!!!
Ipak nadam se, da ce se izvuci!

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 01, 2007 9:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da se lindzi nosi u lepu... Very Happy prirodu

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 03, 2007 12:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

please je napisao/la sledeće:
da se lindzi nosi u lepu... Very Happy prirodu

To, eto rešenja! Kakve najmodernije i najskuplje ustanove za one koji piju drogu ( tzv. drogoši) kakvi bakrači...
Da ona lepo ode u neku vukojeb... ono mesto koje Bojan kralj ima u potpisu i da je bacimo na njivu. Motika u ruke, pa u 4.00 sata muža krava i ostali poslovi oko živine i stoke, a onda na njivu pravac.
Ima 2 obroka dnevno, uveče kad dodje ima večeru i tad može da drmne neki gutljaj više rakijice, a bogami naći ćemo joj i djuvegiju ako treba. Nekog sa seljačkim rumenilom, traktoristu nekog... Taj kad uvati da je "gusla", kad oseti seljačku sirovu snagu, nikad joj više neće pasti na pamet lsd, vutra, koka i ostala kompromitujuća zadovoljstva.

@Lindzi
Šećeru...Znam da je ovo malo radikalno rešenje, ali to je jedini način da kažeš NE jakim drogama. Ovo je recept koji daje rezultate.
Još možeš da postaneš i srpska snajka.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 04, 2007 2:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zasto da se pati cura neka joj daju dovoljno, bice lepse i njoj a bogami i svetu bez nje i njoj slicnima (teske reci ali istinite )

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Lindzi se drogira i na rehabilitaciji Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon