:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
U novoj scenografiji, sa dvanaest novih junaka, sredinom septembra na TV B92 kreće druga sezona domaćeg izdanja najgledanijeg rialiti šou programa na svetu „Veliki brat“. Takmičare očekuju novi zadaci, a gledaoce mnogo uključenja, kao i nekoliko novih emisija vezanih za šou.
- Datum početka se zna, ali se i ne zna. Krenuće slično prošlogodišnjem serijalu, najverovatnije oko 15. septembra - kaže za „Blic“ Goran Stamenković, direktor producentske kuće „Emotion“ koja realizuje šou i dodaje: „Još dve godine, odnosno sezone, šou će se sigurno emitovati na TV B92, a pošto je saradnja veoma uspešna, verovatno će se produžiti i posle toga. U svetu je ovaj serijal dolazio i do osam godine i nijedna velika TV kuća još nema u planu da skida najuspešniji format.“
Nakon velikih letnjih kastinga krajem juna u Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Beogradu kao i u Crnoj Gori i Bosni suzio se krug kandidata za 12 takmičara.
- Imamo jasnu sliku ko će biti stanari od takmičara koji su prošli na kastinzima. Od tog nekog šireg spiska iskombinovaćemo dobar tim. Interesatno je da ove sezone imamo veoma dobre pojedince jer smo imali mnogo veći izbor nego prošle godine, naročito iz krajeva van Beograda i Vojvodine gde smo prošle godine imali manje kandidata. Odziv u Crnoj Gori je takođe bio odličan i tome je pre svega doprineo serijal „Veliki brat VIP“ - priča Stamenković i objašnjava da će raspored prenosa i uključenja biti poput onog u prvom srpskom serijalu „Velikog brata“.
- Raspored uključenja biće sličan, krećemo sa još jednom svakodnevnom emisijom koju će voditi neki „Emotionovi“ već afirmisani voditelji. Takođe, „Veliki brat - mala sestra“ bi trebalo da dobije svoj nedeljni termin jer je pilot-prikazivanje u „VB VIP“ bilo veoma uspešno - kaže Stamenković i dodaje da se voditeljska ekipa neće menjati.
- Serijal će raditi proverena ekipa. Marijana Mićić nije radila VIP izdanje, ali ona nikad nije ni napuštala ekipu i dosta je pomogla u realizovanju serijala sa poznatim ličnostima. Ona je imala velikih obaveza jer je snimala TV seriju (igra medicinsku sestru u seriji TV „Pink“ koja će se uskoro emitovati „Ljubav i mržnja“ (prim. nov.), ali sada se vraća u tim sa Anom Mihajlovski i Irinom Vukotić, a biće još nekih već poznatih lica.
Prva sezona „Velikog brata“ afirmisala je niz do tada nepoznatih mladih ljudi, dok je VIP serijal pomogao nekim zvezdama da vrate sjaj.
- Ako može tako da se kaže, najzadovoljniji sam „karijerama“ Save i Irine, kao Marka i Ene jer su oni zahvaljujući „Velikom bratu“ našli srodne duše. Maca je i ranije bio stvarno velika faca, pogotovu u Bosni, a ostali su dobili šansu koju su manje ili više uspešno iskoristili. Mislim da jako mali broj ljudi nije izvukao dobro iskustvo i to pre svega njihovim greškama - priča Stamenković, a na našu konstataciju da je „Veliki brat“ spojio Savu i Irinu, koji su se venčali pre nekoliko dana, kaže:
- S obzirom na to da ih oboje znam kao pre svega dobre ljude, želim im sve najlepše.
Izvor: Blic
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Ah ne opet.........jao ko ce opet da slusa one smorove sto lupetaju....cista glupost zivota mi
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
grrrrrrrrrr nista me ne nervira kao taj veliki brat...kad god okrenes, umesto filma ili neke zanimljive emisije, vrte se kojekakvi debili
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|

|
|
| nastasenjka je napisao/la sledeće: | grrrrrrrrrr nista me ne nervira kao taj veliki brat...kad god okrenes, umesto filma ili neke zanimljive emisije, vrte se kojekakvi debili  | Hvala Bogu kad se neko slaze samnom......Veliki Brat je cisto sr**e
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
A, kao, loše vam je bilo kad je prošle godine Miki imao goooomilu odvala za samo dve nedelje?
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
kako vidim, opet cu se navuci na televizor
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|

|
|
|
Aj nek mi neko objasni sta vidi fino u glupiranju 12 idiota....ovo je gore nego keceri.
|
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
ja sam gledala VB VIP, jednostavno jer sam htela videti kako poznate licnosti se stvarno ponasaju... ali da ja pred TV sedim i gledam kako se normalan narod, koga ne poznajem, glupira, ne hvala... kao sto je nastasenjka rekla, samo zauzima mesto za serije, filmove i druge dobre emisije...
ko hoce nek gleda, ali ja to ostavljam
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
KAo Da I NeMaMo I PrEvIsE TiH GlUpOsTi Pa ih dodaju a programi su nam ocajni umesto da daju dobre filmove pustaju kojekakve gluposti LJUDI OVO JE BALKAN [B]
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|