www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

US OPEN: Nole posle drame u trećem kolu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 11:20 pm    Naslov poruke: US OPEN: Nole posle drame u trećem kolu Na vrh strane Na dno strane

Najbolji srpski teniser i treći nosilac Novak Đoković plasirao se, posle skoro pet sati borbe, u treće kolo US Opena. Đoković je u Njujorku u meču druge runde pobedio dvadesetdevetogodišnjeg češkog tenisera Radeka Stepaneka (35. na ATP listi) sa 3:2, po setovima 6:7, 7:6, 5:7, 7:5, 7:6. Već u prvom setu bilo je evidentno da će češki teniser dati sve do sebe kako bi napravio veliko iznenađenje. Prvi deo meča protekao je u igri u kojoj su obojica tenisera „ljubomorno” čuvala svoj servis i šansi za brejk goto i da nije bilo. Odluka o pobedniku morala je da padne u taj brejku, u kojem je iskusni Stepanek bio smireniji i zasluženo slavio.

Drugi set bio je identičan prvom - obojica igrača praktično bez većih grešaka su realizovala poene nakon svojih servisa, tako da je usledio još jedan taj brejk. Za razliku od prvog seta, ovoga puta Đoković je opravdao nadimak „kralj taj brejkova” dobijen na Vimbldonu i stigao do izjednačenja.

U trećem setu bilo je očigledno da je kod Đokovića došlo do malog pada u igri, što je Stepanek iskoristio i već u trećem gemu napravio brejk, a zatim poveo i sa 3:1.

Tu prednost češki teniser je čuvao do desetog gema, kada mu je Srbin oduzeo servis i izjednačio na 5:5. Kada je publika očekivala Noletove „gromove” iz servisa, oni su izostali, a sjajni Čeh je još jednom potvrdio klasu i vratio brejk za prednost 6:5. U narednom gemu Stepanek je nastavio sa dobrim servisima i uspeo da osvoji drugi set.

Već u prvom gemu četvrtog seta Stepanek je oduzeo servis Đokoviću, ali je u narednom gemu srpski teniser uzvratio. U nastavku seta obojica tenisera su ponovo bila sigurna na svoj servis, ali je Đoković u desetom gemu dozvolio Stepaneku da izjednači na 5:5, iako je Čeh gubio 30:0. Najbolji srpski teniser je bio ubedljiv u narednom gemu na svoj servis, a potom je iskoristio drugu set loptu i stigao do izjednačenja.

Peti odlučujući set, naravno, nije se razlikovao od prethodna četiri. Svaki gem na svoj servis i Đoković i Stepanek su dobijali bez većih problema. Tako je bilo sve do kraja seta, pa su gledaoci u Njujorku odgledali još jedan taj brejk. Đoković je odmah na startu napravio mini-brejk i poveo prvo sa 2:1, a kasnije na svoj servis osvojio još dva poena za 4:1.

To vođstvo Đoković je do kraja meča sačuvao i povećao i na kraju konačno okončao ovu tenisku dramu u svoju korist.

Đoković će u trećem kolu odmeriti snage sa Argentincem Huanom Martinom de Potrom. (Mondo)

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 11:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da, gledala sam i svaka cast obojici na izdrzljivosti...

nekako, kada je poceo taj brejk, znala sam da ce Nole pobediti

" I know the way to fuck them all...."

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 11:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste se posteno namucio, ali bolji je pobedio Very Happy

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 40

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 11:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka mu čast, meč je bio fenomenalan... najviše mi se dopao onaj pravi prijateljski zagrljaj na kraju... stvarno su lafčine!

Ilija@Nis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 01, 2007 1:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za ovo treba imati veeeliko srce!

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 01, 2007 1:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nole, Nole, džavole jedan...Nemoj to više da nam radiš, sve si nam živce iskidao.
Nevaljalko jedan, namerno si to uradio da bi nas držao u neizvesnosti. Jel tako , Nole?
C...c...c.. pravi si šeret i djavolak!

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 01, 2007 2:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gledala sam, nisam treptala...svaka mu cast Wink

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 01, 2007 9:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mec je fenomenala bio, oboje su super igrali... Ali ipak je bolji pobedio! Very Happy
Svaka mu cast, samo neka nastavi!!! Very Happy

jerumi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Maj 2007

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 01, 2007 1:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

skratio mi zivot 5 godina.... fenomenalan mec...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> US OPEN: Nole posle drame u trećem kolu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon