www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Republikanski "Gay" Senator Craig podnio ostavku
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 02, 2007 9:47 pm    Naslov poruke: Republikanski "Gay" Senator Craig podnio ostavku Na vrh strane Na dno strane

Republikanski senator Larry Craig, iz američke savezne države Idaho, u subotu je podnio ostavku zbog upada u policijsku klopku u muškom nužniku gdje je tražio seks.

"S tugom i dubokim žaljenjem objavljujem ostavku na dužnost u Senatu s 30. rujnom", rekao je Craig na konferenciji za tisak u gradu Boiseu, Idaho, okružen članovima obitelji i lokalnim dužnosnicima, nakon popuštanja pritisku stranačkih kolega zabrinutih da će im skandal narušiti izglede na izborima iduće godine.

Uz pompozne zahvale i izražavanje priznanja članovima obitelji, kolegama, suradnicima i pristašama, kakve su uobičajene u SAD-u u svakom javnom istupu bez obzira na povod, Craig je ponudio ispriku za svoj postupak.

"Ispričavam se zbog onoga što sam izazvao. Jako mi je žao...Ispričavam se narodu moje velike države Idaho što nisam bio u stanju ispuniti cijeli mandat za koji sam izabran", rekao je Craig.

Craig (62), politički veteran iz Idahoa s 18 godina služenja u Senatu, našao se na udaru u ponedjeljak kada je u tisku objavljeno da je 11. lipnja uhapšen u nužniku zračne luke u Minneapolisu, gdje je nudio seks policajcu u civilu, koji se nalazio u zasjedi radi pritužbi na seksualne aktivnosti u tom prostoru.

Prema policijskom izvještaju, koje je prenio tisak, Craig je navodno ušao u odjeljak nužnika do policajca, gdje je počeo tapkati nogom, svojom nogom dodirivati policajčevu i provlačiti ruku ispod pregrade, što je policajac protumčio kao traženje seksa i uhapsio ga.

Na prekršajnom sudu u Minneapolisu 8. kolovoza, senator je priznao krivnju za remećnje javnog reda i platio kaznu od 500 dolara. Kažnjen je uvjetno na godinu dana, a za ponavljanje prekršaja dobio bi 10 dana zatvora i još 500 dolara kazne.

Nakon objave izvještaja, Craig je potvrdio hapšenje i priznanje krivnje, tvrdeći istodobno kako je nije narušavao javni red i da je aerodromska policija krivo protumačila njegovo ponašanje kao traženje seksa.

"U vrijeme tog incidenta ja sam prigovorio policiji da je krivo protumačila moje ponašanje. Nisam narušavao javni red. Trebao sam savjet odvjetnika u rješavanju te stvari. Nisam trebao priznavati krivnju, no želio sam to riješiti brzo i ekspeditivno", rekao je senator.

Naglasio je kako on "nije homseksualac i da voli svoju ženu", a za skandal je okrivio policiju i novinare.

Vodstvo Republikanske stranke u Senatu odmah ga je isključilo iz svih senatskih odbora i zatražilo da etički odbor doma ispita njegov postupak.

Američki mediji objavili su kasnije snimku i transkript Craigovog razgovora s policijom nakon hapšenja, što je samo pogoršalo njegov položaj, jer bilo očito da je neuvjerljivo negirao svoje ponašanje u nužniku, tvrdeći da je "obično sjedi široko raširenih nogu, da mu ne padaju hlače" i da je "rukom podigao papir s poda" i slično.

Policajac, koji ga je uhapsio, mirno je objašnjavao da je njegovo ponašanje bilo istovjetno onome na koje svakodnevno nailazi kod seksualnih prekršitelja.

Televizijski i radijski voditelji u zabavnim programima u SAD, već se danima zabavljaju na račun Craiga, ponavljajući "ja nisam homoseksualac" ili "nikada nisam bio u Minneapolisu" u raznim prigodama, izazivajući salve smijeha.

net.hr

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 02, 2007 10:03 pm    Naslov poruke: Re: Republikanski "Gay" Senator Craig podnio ostav Na vrh strane Na dno strane

aureliano je napisao/la sledeće:

Naglasio je kako on "nije homseksualac i da voli svoju ženu", a za skandal je okrivio policiju i novinare.

A bicikliste i golubare jel i njih osudio za to što se saznalo šta je radio?
E, ludog li čoveka, svi mu krivi osim njega. I ludog li sveta.
Onaj Španac odsekao svoju mušku alatku, ovaj je koristi u
videli_smo_koje_ namene.
Još smo mi najnormalnija zemlja na svetu.

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 02, 2007 10:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Onaj Španac odsekao svoju mušku alatku, ovaj je koristi u
videli_smo_koje_ namene.
Još smo mi najnormalnija zemlja na svetu.

mogla bih se sloziti sa tobom Laughing Laughing

~ Banetova Žena ~

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 03, 2007 12:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koliko se sećam, u sličnu klopku je upao i Džordž Majkl.
Kad se samo setim kako su se sve ženske redom razočarale kad su saznale da je "tetka". Mr. Green

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 03, 2007 12:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste li primetili da se u vestima malo-malo pa raspravlja o homoseksualcima.
Protestantski sveštenik homoseksualac, senator homoseksualac, pevač homoseksualac, velocirapt... Ne, ovaj poslednji sigurno nije to.
Preteraše, ne mogu drugi socijalni slučajevi i asocijalne ličnosti da dodju na red od njih, a ima ih. Nema , moj bato, sad treba da napraviš baš neko delo da bi dospeo u vesti domaceg.de.
Ne zadovoljavamo se više stereotipima, visoke kriterijume smo postavili , pa problematična gospoda nek izvole ...

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 04, 2007 2:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

NJemu ocigledno ona stvar ne treba pa moze i da je odsece, ali se pitam da njegova supruga nema slucajno BRKOVE ida se ne zove Dzon ??????????

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 04, 2007 3:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma taj je javno bio u svemu protiv homica a tajno se vec 25 godina suska da je i sam malko homic.
Javno je ono total desnicar - zena, porodica, crkva, homosexualci = djavo... a privatno? No sad je izgleda dosla maca na vratanca.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 04, 2007 11:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aureliano je napisao/la sledeće:
Ma taj je javno bio u svemu protiv homica a tajno se vec 25 godina suska da je i sam malko homic.
Javno je ono total desnicar - zena, porodica, crkva, homosexualci = djavo... a privatno? No sad je izgleda dosla maca na vratanca.

Nema too malo poono, ili jesi ili nisi Laughing Laughing

Hmmm, "sooprotnosti se privlace"? Laughing Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Republikanski "Gay" Senator Craig podnio ostavku Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon