:: |
| Autor |
Poruka |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Novak Djoković obezbedio učešće na Mastersu
Cetvrtak, 6. septembar 2007. 14:02
Najbolji srpski teniser i treći reket sveta Novak Djoković plasmanom u četvrtfinale US Opena obezbedio je učešće na Masters kupu u Šangaju.
Djokoviću će to biti prvo učešće na završnom turniru sezone, koji će se igrati od 11. do 18. novembra u kineskom gradu.
Dvadesetogodišnji srpski teniser ove sezone je napravio veliki proboj ka samom vrhu svetskog tenisa i nametnuo se kao jedan od retkih igrača koji mogu da prekinu dominaciju Rožea Federera i Rafaela Nadala, koje je ove godine već savladao.
Na turniru koji je osvojio u Montrealu Djoković je savladao prva tri igrača sa ATP liste redom - Endija Rodika, Rafaela Nadala i Rožea Federera.
Djoković će u četvrtfinalu US Opena u noći izmedju četvrtka i petka odmeriti snage sa iskusnim španskim teniserom Karlosom Mojom.
"Igranje na Mastersu je jedan od mojih snova, a ovo je jedan od najsrećnijih trenutaka u mojoj dosadašnjoj karijeri. Fenomenalan osećaj je biti medju osam najboljih igrača na kraju godine, a sve ovo mi se izdešavalo neverovatno brzo", rekao je Djoković novinarima u Njujorku.
(MONDO)
|
_________________ I C E M A N |
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Nije što je naš, ali po svim procenama stručnjaka, on je stvarno jedini teniser koji bi u bliskoj budućnosti mogao da skine sa trona Federera. Na jednom turniru pobediti u paketu Rodika, Nadala i Federera... Kapa dole, majstore!
Neverovatno je koliko je napredovao u poslednjih godinu dana.
|
|
|
| |
|
 |
Dejan71 Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 305 Mesto: NBGD

|
|
Razbio i Moju!!! Ocekivano!!!
|
|
|
| |
|
 |
marko_84 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Sep 2007 Poruke: 2

|
|
|
nole je car i ta rec sve govori,federer je proslost,a nole je buducnost
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|