:: |
| Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
London -- Posle četiri meseca od nestanka devojčice Madlin Mekeen, osumnjičena je njena majka.
Afera u vezi s sudbinom četvorogodišnje devojčice Madlin Mekeen, koja je za vreme letovanja sa porodicom u Portugaliji pre četiri meseca nestala iz apartmana dok su roditelji večerali stotinak metara dalje, privlačila je veliku pažnju medija, naročito britanskih. Roditelje devojčice primio je čak i papa Benedikt XVI. Juče je u istrazi došlo do drastičnog preokreta, kada je objavljeno da je majka devojčice zapravo glavna osumnjičena.
O nestanku devojčice usledila je ogormna medijska podrška roditeljima i objavljivani su apeli za informacije o devojčici, nuđene velike novčane nagrade, otvarani posebni internet sajtovi, a roditelji su stigli čak i do pape.
Međutim, sada četiri meseca kasnije, majka Kejt Mekeen zvanično je prolašena osumnjičenom za nestanak svoje ćerke: "Kejt Mekeen je otišla u policijsku stanicu na saslušanje pred portugalskom policijom. Rekli su da imaju 22 pitanja za nju i da će je proglasiti zvanično osumnjičenom", kazala je Džastin Mekginis, portparolka podorice Meken.
Policija je odmah po nestanku devojčice u apartmanu našla tragove krvi, a spekuliše se da je krvi bilo i u njihovom automobilu.
Porodica Mekeen poslednja četiri meseca neprekidno boravi u Portugaliji, a portugalska štampa je pozivajući se na nezvanične izvore, tvrdila da policija zaporavo sumnja u istinitost priče Medlinih roditelja.
Pre dve nedelje porodica je tužila portugalski nedeljnik Tal e Kval, koji je pisao da policija pretpostavlja da su roditelji devojčici dali prejaku dozu sedativa, da su je nehotice usmrtili, i da to žele da sakriju od ostatka sveta. Tu verziju policija za sada demantuje.
izvor: b92
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
ouffff ako bude stvarno to tako...
koji je djavo vise majkama?
milioni majki zele decu (a ne mogu ih imati)
a neke ih ubijaju,bacaju u smece,ostavljaju u zamrzivace,...
svet je stvarno poblesavio skroz
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
|
Zalosno je ako je istinito...
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Nekada davno su roditelji davali deci mak kada nisu mogla da spavaju ili su se mnogo derala, ali to je bilo do početka prošlog veka. Šta će maloj devojčici od 4 godine sredstvo za smirenje (sedativ)???
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Jeste, oće Englezi to da rade. Došli jednom kod mene u vodenicu, pa... Mislim, nije važno sad to.
Hoću da kažem da i pored svih ogavnih vesti koje čitamo na naslovnim stranama naše štampe, ipak smo bolji od njih. Mi ovako nešto još nismo radili. Da slažemo, ubijemo, linčujemo - to hoćemo. Ali ovako nešto ... Od toga smo bili poštedjeni do sada.
|
|
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
znaci dosli smo i do toga da cak ni u majke vlastite djece nemozes da se pouzdas. Nece se ovo dobro zavrsiti
|
|
|
| |
|
 |
Tha_A Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Dec 2006 Poruke: 365

|
|
Ma ne vjerujem ja u to. Ne mogu
A osim toga. Pretpostavimo da je ubila svoje dijete. Gdje je nestalo tijelo? ne vjerujem da je ta zena u tom trenutku imala toliko bistar um da smisli neko mjesto gdje tijelo ne bi tjednima nasli ni psi koji su upravo za to trenirani. Polazim od sebe, ja mislim da bi me u tom trenutko uhvatila tolika panika da bih samo pobjegao
I ne mogu da vjerujem da bi zena pred svijetom mogla toliko dobro glumit. Otic kod pape pa i njemu lagat u oci, svijetu lagat i glumit skrhanu majku... Ne, to mi je sve nekako nelogicno.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|