:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Razvod zbog Internet afere jedno s drugim
Sana i Adnan Klarić iz Zenice razvode se nakon što su otkrili kako imaju Internet aferu jedno s drugim. Nezadovoljni svojim bračnim životom Klarići su utjehu pokušali pronaći na Internetu. Adnan je na chat odlazio za vrijeme radnog vremena, dok je Sana chatala iz Internet kafića. Krijući se pod nadimcima Slatkica i Princ Sreće dogovorili su sastanak, dogovorivši se kako će na spoj donijeti ružu kao znak raspoznavanja. "Mislila sam da ću upoznati ljubav svog života. Osjećam se izdano i ljuto", tvrdi razočarana Sana. "Bio sam sretan što sam upoznao ženu koja me razumije. Sad vidim kako je to ista žena koja mi godinama nije rekla lijepu riječ", potužio se Adnan.
----------
Muž i žena 'chatajući' zaljubili se (opet?) jedno u drugo
Oženjeni par iz Bosne rastaje se nakon što su se pod lažnim imenima, ništa ne sluteći, zaljubili jedno u drugo na chat portalu.
Sana Klarić i njezin muž Adnan, otvorili su svoja srca jedno drugome na internetu te si ispričali sve svoje probleme o braku. Pritom su se i zaljubili.
Koristeći se imenima 'Slatkica' i 'Princ radosti', ovaj sada bivši bračni par iz Zenice vjerovao je da je pronašao partnera s kojim će provesti ostatak života.
Kada su saznali za međusobne 'prijevare', više nije bilo povratka. Sana i Adnan pokrenuli su razvod braka međusobno se optužujući za nevjeru.
'Odjednom sam bila zaljubljena. Bilo je prekrasno, mislila sam da sam napokon pronašla nekoga tko me razumije, a nalazi se u istoj situaciji, odnosno zaglavio je u lošem braku kao i ja', priča 27-godišnja Sana.
Kad je saznala što se dogodilo, Sana se osjećala izdanom i povrijeđenom.
'Još mi je uvijek teško vjerovati da Slatkica, koja mi je izgovorila toliko prekrasnih stvari i razumjela me, zapravo je žena s kojom sam oženjen i nije mi godinama rekla ni jednu lijepu riječ', objašnjava 32-godišnji Adnan
Ananova
Dnevnik
monitor.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
joj kako sam se slatko nasmejala
a i jesu jedno za drugo, kad bolje razmislim
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Ima neka zezalica na ovu foru Ma, to je sudbina Da pored miliona ljudi na Internetu nabasaju jedno na drugo, pa koja je to verovatnoća ?!
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
xjosipax Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Sep 2007 Poruke: 10 Mesto: zagreb

|
|
|
ne kontam samo zašto su se rastali...pa nakon ovog iskustva valjda su bolje uvidjeli svoje mane i probleme..te sad mogu poradit na njima....ali valjda
|
_________________ nikad nisi sam |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Bas sam se nasmejala
|
|
|
| |
|
 |
Dejan71 Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 305 Mesto: NBGD

|
|
Ma kako ih je krenulo naletece oni i treci put negde jedno na drugo, npr. preko agencije za upoznavanje gde ce ih spojiti kao par koji ima perspektive jer imaju ista interesovanja...!!!
|
|
|
| |
|
 |
samo_san Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 105

|
|
Ne mogu da verujem.....i nakon svega oni hoce da se razvedu???
Psa zar im ovo nije najbolji dokaz da ipak jesu jedno za drugo...
|
_________________ SVE je moguce onome koji veruje...(Marko, 20:23) |
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
simpaticna prica.
Od sudbine se pobijeci ne moze
|
|
|
| |
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
haha, a teta se jos razocarala, eh,pa sta ces takav je zivot
|
|
|
| |
|
 |
kosta00 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243

|
|
|
Mnogo dobra prica. Ne razumem to sto se razvode kad su se opet nasli?
|
|
|
| |
|
 |
belminbeg Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Avg 2007 Poruke: 2

|
|
Danas nista nije cudno,mislimo pronacemo nekog boljeg odonog koga imamo kraj sebe.
|
|
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
hehehe
stvarno su loodi
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|