:: |
| Autor |
Poruka |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
Tradicija je reč koja se najviše spominje u redovima Partizana pred večerašnji 131. večiti derbi. Antonio Rukavina predvodiće svoje saigrače sa kapitenskom trakom na ruci, a u poslednjem duelu koji su crno-beli izgubili u Humskoj (1:2) reprezentativac Srbije bio je jedini strelac za svoju ekipu.
- Voleo bih da se ponovi priča što se tiče mog učinka, ali ne i rezultatski. Brojke kažu da u poslednjih šest duela na našem stadionu nismo osetili slast pobede, tradicije postoje da bi se rušile, a ja verujem da je došlo vreme da mi ovu neugodnu prekinemo. Još jedna stvar je bitna za mene, a to je da ću po prvi put predvoditi ekipu u derbiju sa kapitenskom trakom. Ne bi bilo loše da debitujem kao kapitan pobedom, mada bi, gledajući tabelu, remi takođe bio po našoj meri.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|