www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Partizan i Crvena Zvezda u različitoj formi
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 29, 2007 10:46 am    Naslov poruke: Partizan i Crvena Zvezda u različitoj formi Na vrh strane Na dno strane

Tradicija je reč koja se najviše spominje u redovima Partizana pred večerašnji 131. večiti derbi. Antonio Rukavina predvodiće svoje saigrače sa kapitenskom trakom na ruci, a u poslednjem duelu koji su crno-beli izgubili u Humskoj (1:2) reprezentativac Srbije bio je jedini strelac za svoju ekipu.
- Voleo bih da se ponovi priča što se tiče mog učinka, ali ne i rezultatski. Brojke kažu da u poslednjih šest duela na našem stadionu nismo osetili slast pobede, tradicije postoje da bi se rušile, a ja verujem da je došlo vreme da mi ovu neugodnu prekinemo. Još jedna stvar je bitna za mene, a to je da ću po prvi put predvoditi ekipu u derbiju sa kapitenskom trakom. Ne bi bilo loše da debitujem kao kapitan pobedom, mada bi, gledajući tabelu, remi takođe bio po našoj meri.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Partizan i Crvena Zvezda u različitoj formi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon