www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Hamilton još 307 kilometara do titule
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 19, 2007 3:51 pm    Naslov poruke: Hamilton još 307 kilometara do titule Na vrh strane Na dno strane

„Ledeni" Kimi Raikonen (kvota 10) se najslabije kotira na kladionicama, za razliku od Hamiltona (1,36) i Alonsa (3,5)...
Sezona Formule 1 o kakvoj smo do pre nekoliko godina mogli samo da sanjamo završava se u nedelju (18 sati, TV B92) trkom za Veliku nagradu Brazila na stazi „Interlagos”. Lider Luis Hamilton ima ogromnih i čini se dovoljnih 107 bodova, ali je previše kombinacija u igri za miran san 22-godišnjeg debitanta.

OBRAČUN - Vozač Meklarena je šampion pod uslovom da u Sao Paolu bude prvi ili drugi. Međutim, lako može da se dogodi da sva trojica kandidata posle Brazila imaju po 108 bodova (Raikonen drugi, Alonso četvrti i Hamilton osmi) i da titula pripadne Raikonenu, na osnovu većeg broja pobeda u 2007..
- Naučio sam važnu lekciju u Kini. Proglasili su me šampionom i pre nego što je trka počela, a završio sam u šljunku pored staze. Imam četiri boda prednosti, ali sam 71 krug i 306 kilometara daleko od titule - izjavio je Hamilton.
U slučaju da vozači imaju isti broj bodova, u prednosti je onaj koji ima više pobeda (Raikonen 5, Alonso i Hamilton po 4), odnosno drugih mesta (Hamilton 5, Alonso 4 i Raikonen 2) u sezoni.
- Obe titule overio sam trkom u Brazilu i normalno je da verujem u sebe. Problem je ipak što sada ne zavisi sve od mene. Dobro poznajem stazu „Interlagos" i mislim da sam u prednosti u odnosu na Hamiltona. Pokušaću da u subotu osvojim pol-poziciju i da od starta budem ispred svih. Takođe, verujem i u sreću - poručio je Fernando Alonso, koji ima priliku da postane prvi vozač još od 1957. godine i Huana Manuela Fanđa s uzastopnim titulama u dva različita tima.
„Ledeni" Kimi Raikonen (kvota 10) se najslabije kotira na kladionicama, za razliku od Hamiltona (1,36) i Alonsa (3,5).

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 20, 2007 10:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Videcemo sta ce Mr. Green

boobamara
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 29 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 20, 2007 11:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam ipak za kimmija..uvek... Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Hamilton još 307 kilometara do titule Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon