:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Mario Vinetić (29) iz Novog Beograda, koji je osuđen na pet godina zbog razbojništva, u ponedeljak se oženio u niškom zatvoru svojom sugrađankom Majom Brezić (31), objavio je beogradski dnevnik „Pres”. Bračnoj ceremoniji, osim matičara i zatvorskih čuvara, prisustvovali su kumovi, roditelji i rodbina mladenaca. Inače, Mario je na svoju svadbu došao direktno iz samice, jer je pre nekoliko dana kažnjen! „Nisam poslušao naređenje komandira, pa su me kaznili najpre ukorom, a onda i samicom. Ali izdržaću sve, ovo je moj najsrećniji dan u životu”, rekao je Mario Vinetić supruzi i svatovima. Nevesta je u zatvor došla u venčanici i s bidermajerom, dok se mladoženja venčao u trenerci i patikama, jer mu zatvorska uprava nije dostavila svečano odelo koje mu je poslala rodbina. Mlada i svatovi su pre ulaska u prostoriju za venčanja pretreseni da bi se utvrdilo da li su mladoženji poneli poklon koji nije u skladu sa zatvorskim propisima.
Maju je mladoženji predala njena majka, koja je tek tada upoznala zeta, ali se s njim srdačno izljubila bez obzira na to što ga je zatekla na robiji.
„Nisu mi bili bitni ni vreme ni mesto venčanja. Želela sam samo da našu vezu ozvaničimo jer ga mnogo volim. Da moja ljubav nije tolika, sigurno se ne bih odlučila da se venčam u zatvoru”, kaže za „Pres” nevesta Maja Brezić.
Dok je Mario bio na slobodi, Maju je jedva poznavao! Kad je dospeo u zatvor, počeo je da joj piše, a ona mu je odgovarala. Posle pisama usledile su posete i rodila se ljubav koja je krunisana venčanjem.
„U zatvoru sam već četiri godine. Najpre sam bio u ´Zabeli´ u kojoj me je Maja stalno obilazila, a s posetama je nastavila i kada sam prešao u Niš. Od slobode me deli još devet meseci, a onda s Majom prvo idem u crkvu da se tamo venčamo. Formiraćemo porodicu i započeti nov život”, obećava mladoženja.
Mladencima je zatvorska uprava odobrila tri sata boravka u kućici namenjenoj bračnim posetama, a mladoženji je omogućeno da, povodom venčanja, primi paket od svatova.
Radmila Jovičić, Mariova majka, neprestano je grlila snahu. „Srećna sam što moj sin ima devojku koja ga toliko voli i koja je pristala na sve da bi bila s njim. Nije lako ni njoj ni njemu, ali je ovo samo dokaz njihove velike ljubavi”, kaže Radmila i dodaje da je Mario Maju zaprosio na svoj 29. rođendan.
„Rekao nam je da 4. avgusta, kad mu je rođendan, dođemo i da kupimo prsten za Maju. Ona je takođe došla s nama, ali nije znala da će toga dana biti verena. Mario je kleknuo pred nju i pitao da li želi da se uda za njega, a kada je ona pristala, stavio joj je prsten na ruku”, priča ponosna svekrva.
Po završetku venčanja mladenci su se izljubili, a Maja je obećala svekrvi da će biti najbolja snaha.
„Znam da ćeš ti biti dobra, još samo i sin da mi bude dobar i ja ću biti najsrećnija majka”, rekla je Radmila grleći mladence.
(PressOnline)
|
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
eto primer, ljubav ne zna za granice...
|
|
|
| |
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
popravlja se decko ipak kazna ima efekta, ali cim je on bio u samici cisto sumnjam
|
|
|
| |
|
 |
Srednjoskolka Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 1217 Mesto: CRNA GORA

|
|
|
puno se gledaju spanske serije
|
_________________ Sveca,pri kojoj je citala knjigu punu iznenadjenja,obmana,jada i zla,planu jasnijom no igda dotla svetloscu,osvetli joj sve sto je pre bilo u mraku,poce puckerati i gasiti se i zauvek se ugasi... |
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
Ma samo kad se vole...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|