:: |
| Autor |
Poruka |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Autorka svetskog bestselera J. K. Rouling otkrila je da je upravnik škole za male čarobnjake, Albus Dambldor zapravo homoseksualac!
Tokom turneje na kojoj deci čita delove svoje nove knjige o dogodvštinama malog čarobnjaka i njegove družine, književnica je u razgovoru sa učenicima i studentima otkrila da je upravnik škole Hogvarts homoseksualac i da je bio nesrećno zaljubljen u Gelerta Grindelvolda, prethodnikom Voldemorta (glavnog negativca), koji se pojavljuje u sedmoj knjizi.
Kada ju je jedan 19-godišnji obožavaltelj upitao da li je Dambdlor ikad bio zaljubljen, Rouling se nasmejala i odgovorila: "Uvek sam zamišljala Dambdlora kao geja".
Posle pozitivne reakcije publike, književnica je izjavila da joj je žao što ranije nije objavila ovu svoju imaginarnu pikanteriju.
Obožavatelje je zanimalo i dali se džin Hagrid ikada oženio. "Nažalost, nije nikada. Imao je kratku romansu, ali njegove odabranice nikada nisu bile zadovoljne njime, zamerale su mu što nije dovoljno profinjen", odgovorila je Ruling.
Sedma knjiga o Hariju Poteru oborila je sve rekorde prodaje. U samo 24 sata, prodano je 11 miliona primeraka.
Jednog srednjoškolca je zanimalo za koga bi se, ako bi mogla, udala iz celog serijala o Hariju Poteru. Književnica je odgovorila: "Udala bih se za dobru osobu. Hari je zaista dobar i istovremeno inteligentan".
(MONDO)
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
cika Kure Majstor

|
Godine: 54
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913

|
|
Boze i Majko Bozja
Interesantan nacin da se mladom pokoljenju saopsti da je izopacenost normalna, cak sta vise simpaticna
Sta li je sledece?
|
|
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
znala sam! meni je drago sto je to objavila...sto vise 'zanimljivosti' iz zivota omiljenih mi likova saznajem, to vise volim serijal
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
hahaha slatko me nasmeja
|
|
 |
granger_ Banovan! Wanted!

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 8473

|
|
wow!nevjerovatno! nikad mi to nije palo na pamet!
|
| |
|
 |
Fionda Rizzo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 23 Jul 2007 Poruke: 112

|
|
E pa bas svasta!
A kako ce roditelji mladjim obozavateljima ove knjige objasniti da je direktor skole gej?
|
|
 |
medena07 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Okt 2007 Poruke: 111

|
|
|
strava,bas me to iznenadilo
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|