:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Times: Toše Proeski premostio razlike između naroda i kultura u ex-Yu
Na stranicama Timesa koje su posvećene preminulim uglednicima iz svijeta kulture, znanosti i umjetnosti osvanuo je osvrt na život i djelo Tošeta Proeskog. Najpopularniji pjevač na Balkanu, piše Times, tijekom svoga kratkog života, uspio je premostiti razlike između naroda i kultura na uzavrelom prostoru na jugu Europe kojim su posljednjih desetljeća harali ratovi i krize. Reakcija na vijest o smrti u bivšim jugoslavenskim republikama primljena je sa šokom sličnim onome koji su svojevremeno doživjeli obožavatelji Elvisa Presleyja ili Johna Lennona.
Times
monitor.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
I jeste premostio !
Hvala mu sto je bio takav.
|
|
|
| |
|
 |
Теодул Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

|
|
ja mislim da preteruju sa toseom :S dizu ga u nebese a lik je imao iznajmljen stan u beogradu od 3000 evra... odakle mu pare ? od dobrotvornog rada ? ili sto su mu se ploce prodavale ? :S
i te price "tose svetac" :S jbt.. jel vi znata sta znaci biti svetac ?
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
| |
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|

|
|
ti bi bar o pokojniku trebao sve najlepse pricati,
pa sta ako je imao nije to poneo sa sobom
|
|
|
| |
|
 |
Теодул Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

|
|
Ja protiv tose nema NISTA. dobar decko, ali imam nesto protiv vas licimera.. za njegovog zivota nise kupili niti jedan njegov originalni album niti nista.. a sada odjednom kupujete albume, razmenjujete koncerte i plakate :S to su dela licimera.
TOSE NIJE SVETAC NITI CE IKADA BITI! kako vas samo nije sramota uopste spomenuti tako nesto :S HULITE BOGA!
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
| Теодул je napisao/la sledeće: | Ja protiv tose nema NISTA. dobar decko, ali imam nesto protiv vas licimera.. za njegovog zivota nise kupili niti jedan njegov originalni album niti nista.. a sada odjednom kupujete albume, razmenjujete koncerte i plakate :S to su dela licimera.
TOSE NIJE SVETAC NITI CE IKADA BITI! kako vas samo nije sramota uopste spomenuti tako nesto :S HULITE BOGA! |
ja ne vjerujem u Boga i mogu pricati sta hocu, jel to jasno? niko nas ovdje nece sprecit da iznosimo nasa misljenja. ako ti se ne svidjaju nasa misljenja, i ne postujes nasa misljenja zasto bismo mi postovali tvoje. a vidi se kako si pobozan. pljujes preminulog toseta. ko si ti da govoris bilo sta o Tosetu? a?
Odkud ti znas da nisam kupila ni jedan njegov originalni cd? a? imam kolekciju njegovih cd-ova od prvog, pa do zadnjeg. postuj tudje da bi drugi postovali tvoje misljenje. i ko si ti da mene nazivas licimerom? ne znam ko je ovde licimera. nije me sramota jer imam pravo da iznesem sta mislim o tome da li Tose treba biti svetac ili ne, jel to jasno?
Ovo je bio off topic.
A sada odgovor na temu:
Mislim da nema covjeka koji Toseta nije volio.
|
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|

|
|
| Теодул je napisao/la sledeće: | Ja protiv tose nema NISTA. dobar decko, ali imam nesto protiv vas licimera.. za njegovog zivota nise kupili niti jedan njegov originalni album niti nista.. a sada odjednom kupujete albume, razmenjujete koncerte i plakate :S to su dela licimera.
TOSE NIJE SVETAC NITI CE IKADA BITI! kako vas samo nije sramota uopste spomenuti tako nesto :S HULITE BOGA! |
Ti si mozda vidovit ali si pogresio temu "premostio razlike između naroda i kultura u ex-Yu " je post koji je objavljen.
Mene nece biti nikada sramota jer nikada ne upirem prstom ni na koga.
Rekao si "dizu ga u nebese a lik je imao iznajmljen stan u beogradu od 3000 evra..." pa posle kazes da nemas nista protiv, ne razumem samo
sta to znaci jer nisam vaspitavan da takvo nesto razumem.
Izvini sto sam direktan, smatram da tvoja opaska nije na svom mestu
zvao se ti Teodul ili kako vec hoces...
|
|
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
kako te nije sramota rec tako sto?
on je pokojni, i koga briga od koliko je tisuca eura bio njegov stan, a?
stvarno ne mogu vjerovat. i ti si kao pobozan???
tesko... koga briga koliko je para imao? da nisi ljubomoran? prijavit cu moderatorima ovo.
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Tema je isuviše skrenula u pogrešnom pravcu, zato je zaključavam.
Za razgovor o proglašenju Tošeta za sveca, postoji ova tema http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=40345
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|