www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pesme žive...
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 25, 2007 6:21 pm    Naslov poruke: Pesme žive... Na vrh strane Na dno strane

Tragična vest o smrti Tošeta Proeskog potresla je i njegove menadžere u Engleskoj, koji su mu predviđali blistavu karijeru u svetskim okvirima.
Šta će se desiti sa skoro završenim materijalom za inostrano tržište zasad je neizvesno, jer se menadžerka Ljiljana Petrović posle Tošetove pogibije povukla iz javnosti.

- Toše je bio blizu završetka albuma na engleskom jeziku, koji je trebalo da bude promovisan do kraja godine, i koji je najavljen duetskom pesmom sa poznatom italijanskom pevačicom Đanom Nanini (beogradska publika je na koncertu u „Areni" održanom 14. februara ove godine čula premijernu izvedbu ovog dueta - nap. aut.). Iznenadna smrt je prekinula sve planove, među kojima je osvajanje Evrope, a potom i sveta. Ričard Engler, glavni Tošetov menadžer u Londonu, već je kontaktirao s Ljiljanom i rekao joj da od nje očekuje odgovore i smernice o daljim planovima za album na engleskom jeziku - kaže za Press izvor blizak menadžerki Petrović.

- Apsolutno sam bio šokiran kada sam čuo tragičnu vest, jer je Toše bio predivna ličnost. Istinska privilegija je bila poznavati nekoga ko je toliko talentovan i toliko prijatan. Bio sam na njegovom koncertu u Skoplju i za mene je bilo neverovatno otkriće da 30.000 ljudi različitih uzrasta uživa u tročasovnom koncertu. Nisam znao nijednu pesmu koju je pevao, ali sam uživao i ja - izneo je svoje impresije Engler za makedonski „Utrinski vesnik".
(A. R.)

(Press)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pesme žive... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon