:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Sunčica Jurašinović (29), profesorka filozofije iz Valjeva, poginula je od strujnog udara dok se kupala u kadi! Tragedija se dogodila pre tri dana u njenom stanu kad je iskočio osigurač, pa je u kupatilu nestala struja. Sunčica je donela stonu lampu, koja joj je dok se tuširala upala u kadu! Nesrećna devojka preminula je na licu mesta, a telo je tek juče pronašao njen otac koji je došao da je obiđe.
Sunčica Jurašinović, koja je radila kao profesor filozofije u gimnaziji u Valjevu živela je sama u potkrovlju zgrade u Naselju oslobodioci Valjeva. Telo je u sredu uveče pronašao njen otac Branko Jurašinović, koji je po dolasku sa službenog puta došao da obiđe ćerku.
- Bilo mi je sumnjivo što ne otvara vrata i ne javlja se na telefon. Ključ se nalazio sa unutrašnje strane vrata, pa sam ušao preko rešetaka s terase. Sve sam pogledao po stanu, ulazio sam i u kupatilo. Tamo ništa nisam video jer nije bilo svetla - kaže za Press Branko Jurašinović i dodaje:
- Posle nekoliko sati vratio sam se u stan jer se Sunčica nije javljala ni na mobilni telefon. Otišao sam do kupatila i razgrnuo neke zavese, koje su se tu nalazile. Prišao sam bliže kadi i tada sam primetio njeno telo. Bilo je strašno, nisam mogao da verujem da je moja ćerka mrtva.
Policija je u kadi zatekla nago telo nesrećne devojke, a na grudima su bile vidne opekotine od strujnog udara.
- Najverovatnije da je prilikom kupanja iskočio osigurač u kupatilu. Nesrećna Sunčica verovatno nije znala da promeni osigurač, pa je stavila stonu lampu na veš-mašinu pored kade. Lampa je upala u vodu i izazvala strujni udar. Ne znamo kako je lampa upala u kadu. Pretpostavlja se da je lampu slučajno oborila jedna od tri mačke koje je Sunčica držala u stanu. Devojka je bila veliki ljubitelj životinja i, pored mačaka, u stanu je imala i hrčka i papagaja - kaže za Press izvor blizak istrazi.
On dodaje da je devojka, po svoj prilici, na mestu ostala mrtva, a obdukcijom, koja treba danas da bude obavljena, utvrdiće se kako se dogodila nesreća.
- Sve ukazuje da je u pitanju nesrećni slučaj. Istraga o ovom slučaju neće biti ni vođena - kaže naš sagovornik.
U Valjevskoj gimnaziji kažu da Sunčica dva dana nije dolazila na posao.
- Nije se javljala na telefon, ali niko nije mogao ni pretpostaviti da joj se nešto tragično dogodilo. Pomislili smo da je negde otputovala, ili da je bolesna. Ovo je strašno - pričaju njene kolege.
Rada Jurašinović, majka Sunčice Jurašinović, umrla je prošle godine. Otac Branko poznati valjevski geolog, živeo je odvojeno s drugom porodicom koju je zasnovao posle razvoda.
Sahrana nesrećne devojke biće obavljena u subotu.
fakti
- 25. januar 2004. - Dragana Glišin (18) iz Zrenjanina pronađena je mrtva u kadi u stanu u ulici Obala Sonje Marinković. Devojka je stradala od strujnog udara dok se tuširala
- 19. jun 2004. - Milica Kićanović (18), poginula je od udara struje dok se tuširala u stanu svoje drugarice u Valjevu
- 26. septembar 2004. - Studentkinja Jelena Rudić (20) poginula je zbog neispravnih elektroinstalacija u kupatilu kuće u Gornjem Milanovcu
- 26. septembar 2005. - Marija Albijanić (20), nastradala je u kupatilu porodične kuće u Novom Selu kod Niša od strujnog udara
- 26. jul 2006. - Dragiša Rajičić (57) poginuo je od strujnog udara u kupatilu svoje kuće u Zaječaru
- 10. maj 2007 - Miloš Borikić (20) iz Sela Mladenovac poginuo je od strujnog udara dok se tuširao. Nesrećni mladić stradao je najverovatnije zbog kratkog spoja između upaljene grejalice i bojlera
- 16. jul 2007. - D. S. (34) iz Beograda, koja je bila u četvrtom mesecu trudnoće, preminula je kad je pala u kupatilu i udarila glavom o kadu! Nesreća se dogodila u stanu njene prijateljice u centru Beograda
R. KOVAČEVIĆ
(Press)
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
zalosno
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Grozno i to mlade osobe
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|