www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ubila je struja u kupatilu!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 12:53 am    Naslov poruke: Ubila je struja u kupatilu! Na vrh strane Na dno strane

Sunčica Jurašinović (29), profesorka filozofije iz Valjeva, poginula je od strujnog udara dok se kupala u kadi! Tragedija se dogodila pre tri dana u njenom stanu kad je iskočio osigurač, pa je u kupatilu nestala struja. Sunčica je donela stonu lampu, koja joj je dok se tuširala upala u kadu! Nesrećna devojka preminula je na licu mesta, a telo je tek juče pronašao njen otac koji je došao da je obiđe.

Sunčica Jurašinović, koja je radila kao profesor filozofije u gimnaziji u Valjevu živela je sama u potkrovlju zgrade u Naselju oslobodioci Valjeva. Telo je u sredu uveče pronašao njen otac Branko Jurašinović, koji je po dolasku sa službenog puta došao da obiđe ćerku.

- Bilo mi je sumnjivo što ne otvara vrata i ne javlja se na telefon. Ključ se nalazio sa unutrašnje strane vrata, pa sam ušao preko rešetaka s terase. Sve sam pogledao po stanu, ulazio sam i u kupatilo. Tamo ništa nisam video jer nije bilo svetla - kaže za Press Branko Jurašinović i dodaje:

- Posle nekoliko sati vratio sam se u stan jer se Sunčica nije javljala ni na mobilni telefon. Otišao sam do kupatila i razgrnuo neke zavese, koje su se tu nalazile. Prišao sam bliže kadi i tada sam primetio njeno telo. Bilo je strašno, nisam mogao da verujem da je moja ćerka mrtva.

Policija je u kadi zatekla nago telo nesrećne devojke, a na grudima su bile vidne opekotine od strujnog udara.

- Najverovatnije da je prilikom kupanja iskočio osigurač u kupatilu. Nesrećna Sunčica verovatno nije znala da promeni osigurač, pa je stavila stonu lampu na veš-mašinu pored kade. Lampa je upala u vodu i izazvala strujni udar. Ne znamo kako je lampa upala u kadu. Pretpostavlja se da je lampu slučajno oborila jedna od tri mačke koje je Sunčica držala u stanu. Devojka je bila veliki ljubitelj životinja i, pored mačaka, u stanu je imala i hrčka i papagaja - kaže za Press izvor blizak istrazi.

On dodaje da je devojka, po svoj prilici, na mestu ostala mrtva, a obdukcijom, koja treba danas da bude obavljena, utvrdiće se kako se dogodila nesreća.

- Sve ukazuje da je u pitanju nesrećni slučaj. Istraga o ovom slučaju neće biti ni vođena - kaže naš sagovornik.

U Valjevskoj gimnaziji kažu da Sunčica dva dana nije dolazila na posao.

- Nije se javljala na telefon, ali niko nije mogao ni pretpostaviti da joj se nešto tragično dogodilo. Pomislili smo da je negde otputovala, ili da je bolesna. Ovo je strašno - pričaju njene kolege.

Rada Jurašinović, majka Sunčice Jurašinović, umrla je prošle godine. Otac Branko poznati valjevski geolog, živeo je odvojeno s drugom porodicom koju je zasnovao posle razvoda.

Sahrana nesrećne devojke biće obavljena u subotu.

fakti
- 25. januar 2004. - Dragana Glišin (18) iz Zrenjanina pronađena je mrtva u kadi u stanu u ulici Obala Sonje Marinković. Devojka je stradala od strujnog udara dok se tuširala
- 19. jun 2004. - Milica Kićanović (18), poginula je od udara struje dok se tuširala u stanu svoje drugarice u Valjevu
- 26. septembar 2004. - Studentkinja Jelena Rudić (20) poginula je zbog neispravnih elektroinstalacija u kupatilu kuće u Gornjem Milanovcu
- 26. septembar 2005. - Marija Albijanić (20), nastradala je u kupatilu porodične kuće u Novom Selu kod Niša od strujnog udara
- 26. jul 2006. - Dragiša Rajičić (57) poginuo je od strujnog udara u kupatilu svoje kuće u Zaječaru
- 10. maj 2007 - Miloš Borikić (20) iz Sela Mladenovac poginuo je od strujnog udara dok se tuširao. Nesrećni mladić stradao je najverovatnije zbog kratkog spoja između upaljene grejalice i bojlera
- 16. jul 2007. - D. S. (34) iz Beograda, koja je bila u četvrtom mesecu trudnoće, preminula je kad je pala u kupatilu i udarila glavom o kadu! Nesreća se dogodila u stanu njene prijateljice u centru Beograda

R. KOVAČEVIĆ

(Press)

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 9:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zalosno Crying or Very sad

~ Banetova Žena ~

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 11:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Grozno i to mlade osobe Neutral

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ubila je struja u kupatilu! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon