:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Najpopularnija srpska pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i najbolji srpski reli vozač Andrej Kulundžić već tri meseca su u srećnoj ljubavnoj vezi, ekskluzivno otkriva Press. Višegodišnje prijateljstvo između folk dive i suvlasnika luksuznog auto-magazina „Top spid" kulminiralo je romansom koju zaljubljeni par vešto krije i od svojih najbližih prijatelja. Prema rečima sagovornika Pressa koji je insistirao na anonimnosti, Ceca i Andrej se bukvalno ne razdvajaju, spremaju se da uskoro otputuju na zajednički odmor i čak razmišljaju o veridbi!
- Cecu i Andreja su upoznali zajednički prijatelji pre nekoliko godina, ali niko nije ni slutio da će se njihovo prijateljstvo pretvoriti u ozbiljnu vezu koja traje puna tri meseca - navodi naš sagovornik, i dodaje da Andrej i Ceca svaki slobodan trenutak provode zajedno.
I zaista, zaljubljeni par je viđen kako razmenjuje nežnosti u intimnoj atmosferi jednog luksuznog restorana u centru Beograda. U više navrata Andrej je viđen kako dolazi u Cecinu vilu na Dedinju.
- Kako stvari stoje, Ceca bi uskoro mogla da stane po drugi put na ludi kamen jer, prema rečima njenih najbližih, nije bila tako zaljubljena otkako je upoznala Željka Ražnatovića - kaže naš sagovornik.
Zbog svoje velike popularnosti, Ceca i Andrej zasad kriju svoju vezu čak i od svojih najbližih prijatelja, kako ne bi izazvali razna spekulisanja po medijima.
U želji da proverimo naše informacije, juče smo kontaktirali Cecu i Andreja. Ceca je saslušala naše pitanje i samo se slatko nasmejala, a Andrej je rekao:
- Ne želim da komentarišem u medijima svoj privatni život.
N. PAJIĆ
(Press)
|
|
 |
neuhvatljivaa x fille sauvage x

|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644

|
|
|
Citala sam to i prva pomisao kad sam videla naslovnicu je bila-ma nema sanse, gde sa njim, ali kad sam procitala da je suvlasnik magazina top speed.....he he, mozda je i moguce, ali nikad ne bih rekla da je on njen tip
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
| |
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Stvarnoooooooooooo ....e i za to me boli uvo...velika faca CECA
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Znala sam da ce kad tad naci nekog....a ne da stalno da vice moja jedina ljubav je bio ARKAN
|
|
|
| |
|
 |
~brza~ Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik

|
|
VEĆ 3 mjeseca jaaaao koliko dugo
|
|
|
| |
|
 |
.::pinki::. Odomaćeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))

|
|
|
ma ne verujem da je to istina
|
|
 |
bree BabyG´s mezimica

|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima

|
|
|
Ne verujem da je istina,ali bih volela da je istina.Ceca je bas dosta patila.Vreme je da bar malo bude srecna(nikada nece biti srecna kao sto je bila sa Zeljkom,ali bar malo...)
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Dali neko moze staviti sliku tog tipa??bas me zanima kako izgleda
|
|
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
|
Meni je mnogo zao Arkana, znam da ga je Ceca mnogo volela. Drago mi je ako je istina to sto se prica da je sa njim. Vrime je da i ona malo bude sretna.
|
|
 |
astrica Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Jul 2007 Poruke: 13

|
|
|
pa i treba..koliko je proslo od arkana...zasluzila je i ona da ima ponovo malo ljubavi
|
|
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
| Francuskinja je napisao/la sledeće: | Znala sam da ce kad tad naci nekog....a ne da stalno da vice moja jedina ljubav je bio ARKAN  |
Hvala Bogu da će naći nekoga
Može se voleti i više puta u životu
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ljudi ma sta je vama zar vam nije dovoljno zute stampe pa sada i ovde to radite pustite ljude da zive svoj zivot, kao sto vi zivite svoj, a ako su zajedno neka im je sa srecom
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|