www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

MTV nagrada za Van Gogh!!!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 12:20 am    Naslov poruke: MTV nagrada za Van Gogh!!! Na vrh strane Na dno strane

Drugu godinu zaredom Srbija ima najbolju muzičku grupu ili umetnika u regionu! Posle uspeha Aleksandre Kovač, evropsku MTV nagradu u kategoriji najboljeg regionalnog izvodjača dobila je beogradska grupa Van Gogh!
U istoj kategoriji za ovu prestižnu nagradu, pored predstavnika Srbije, bili su i bendovi Hladno pivo i Jinx iz Hrvatske, Dubioza kolektiv iz Bosne i Hercegovine i Siddharta iz Slovenije, koji su pre dve godine već osvojili ovu nagradu.
"Srbija je ponovo svet!", uskliknuo je frontmen Van Gogha Zvonimir Djukić-Djule nakon što je grupi uručena nagrada.
Grupa Van Gogh osnovana je januara 1986. godine, kada je iste godine objavila i prvi istoimeni album. Drugi album "Svet je moj" izbacili su 1991. godine, a treći "Strast" dve godine kasnije. Sledeći album bio je "Hodi" (1996), koji ih je definitivno svrstao medju najznačajnije srpske bendove.
Usledili su albumi "Opasan ples" (1999), "DrUnder" (2002) i "Kolo" (2006).
Grupu čine Djule (vokal i gitara), Srboljub Radivojevic (bubnjevi) i Dejan Ilić (bas).
Nagrada za album godine, prema izboru fanova, pripao je kanadskoj pevačici portugalskog porekla Neli Furtado (album "Loose").
"Znam da stalno plačem, možda zato što sam majka! Ali, ovo mi toliko mnogo znači i ovo je tako posebno za mene! Čujem moje pesme svuda – u šoping molovima, čak i stariji ljudi ih imaju kao muziku na telefonima. Hvala, Evropo! Obrigado!", rekla je Neli Furtado, koja je iznenadila novim izgledom, jer je sada plavuša!
Napadač londonskog Čelsija Didije Drogba i britanska manekenka Lili Kol dodelili su nagradu za najbolji bend 2007. godine. A to je, prema izboru gledalaca, hard rock bend Linkin Park. Ta grupa već ima dva Gremija i tri albuma.
Nagrada Artist Choice (možda i najprestižnija jer je dodeljuju muzičari svojim kolegama) pripala je Ejmi Vajnahaus, koja je uprkos najavama došla u Minhen. Nagradu joj je uručio frontmen REM Majkl Stajp. Ejmi je htela nešto da kaže, ali je publika toliko vrištala da je otišla sa scene bez reči.
Nagrada za najbolju rock pesmu otišla je u ruke kalifornijskom sastavu 30 Seconds to Mars.
U konkurenciji nagrada Inter act nagrada je pripala omiljenom nemačkom tinejdžerskom bendu - Tokio Hotel (ima već dva albuma).
Nagrada Ultimate Urban pripala je Rijani, koja bi prema nekim najavama trebalo da krajem novembra peva i u Beogradu.
U kategoriji Headliner pobednik je grupa Muse (nedavno smo ih čuli uživo u Beogradu).
Nesudjeni šampion Formule 1 ove sezone, Britanac Luis Hamilton dodelio je nagradu u kategoriji Most Adictive Track (u slobodnom prevodu najzaraznija pesma). Nagrada je pripala Avril Lavinj za pesmu "Girlfriend" . "Ovo je ludo! Hvala fanovima što su glasali za mene i nadam se da vam se dopada pesma", rekla je Avril.
Ona je dobila i nagradu za Best Solo artist.
Francuski elektro duo "Justice" dobio je nagradu za najbolji spot (pesma "Dance"), iako je Džastin Timberlejk važio za najvećeg favorita, pošto je njegov spot za pesmu "What Goes Around Comes Around" bio najskuplji.
Za najperspektivniji evropski bend proglašen je estonski Bedwetters ("Oni koji piške u krevet"). U konkurenciji su bili još rumunska Firma i turski Jakup.

(MONDO)

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 40

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 12:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E svaka im čast! Stvarno su zaslužili. Bravo Van Gogh! Very Happy

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 12:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas mi je drago, glasala sam na sajtu i putem sms za njih, cestitke od mene za Van Gogh Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

gandalf 999
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Avg 2007

newzealand.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 8:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast Djule!

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 9:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Weee
Svaka čast Very Happy

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 10:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast, svaka cast Wink

~ Banetova Žena ~

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 12:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

braaaavooooo za Van Gogh Very Happy

stvarno su najbolji... Very Happy

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 12:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odlicno,bas mi je milo,loooooooda sam za njima Razz

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 7:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast!!! Bas mi je drago!!! Very Happy

Теодул
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 24 Feb 2007
Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 8:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne volim ih bas, mozda dve-tri pesme.. ali svaka cast, drago mi je kada nasi muzicari uspevaju Smile

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 02, 2007 11:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam da li su zasluzili, ipak njihov raniji stil i pesme su bile mnogo bolje, ovo sad.....

ali uspeh u svakom slucaju Wink

" I know the way to fuck them all...."

astrica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Jul 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 03, 2007 1:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nesto ih bas i ne slusam ali svakako da su zasluzili

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> MTV nagrada za Van Gogh!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon