:: |
| Autor |
Poruka |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
FARGO, 4. novembra 2007. (Beta-AP) - Ozi Ozborn traži izvinjenje američkog šerifa koji je, bez njegove saglasnosti, upotrebio ime britanskog rokera da postavi zamku grupi osumnjičenih za kriminalne radnje.
Ozborn (57) smatra da je Pol Lejni, šerif okruga Kas, u Severnoj Dakoti, narušio njegov ugled tako što je pozvao 500 ljudi, za koje postoji nalog za hapšenje, na lažnu zabavu u noćnom klubu u Fargou, navodno organizovanu uoči Ozbornovog koncerta u gradskoj areni. Na poziv se odazvalo više od 30 osoba koje su tom prilikom uhapšene.
"Umesto što je održao pres konferenciju kako bi se hvalisao, šerif Lejni bi trebalo da mi se izvini što je upotrebio moje ime u vezi sa tim hapšenjima", navodi se u saopštenju britanskog muzičara. "To je uvredljivo za mene i moju publiku i pokazuje koliko je lenj taj šerif kad je u pitanju obavljanje posla", dodao je Ozborn.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|