www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Trčao s metkom u glavi!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 07, 2007 12:28 am    Naslov poruke: Trčao s metkom u glavi! Na vrh strane Na dno strane

Petnaestogodišnji D. T. iz Stalaća, učenik prvog razreda Srednje hemijske škole, oporavlja se na Neurohirurškoj klinici u Nišu od povrede pištoljem koju je zadobio pod još nerazjašnjenim okolnostima. Niška policija saopštila je da se mališan povredio igrajući „ruski rulet" s drugovima, ali D. T. tvrdi da je u pitanju nesrećan slučaj, jer je metak koji je ispalio rikošetirao i pogodio ga u glavu. Dečak je s metkom u glavi trčao nekoliko stotina metara, dok ga otac njegovog druga nije prevezao u Dom zdravlja. Inače, pištolj iz kog je pucao D. T. je napravio sam tako što je preradio pištolj na kapisle.
Nesvakidašnji slučaj dogodio se u subotu, oko 15 sati, u polju zvanom Šinjak. Nakon ranjavanja, dečak je najpre zbrinut u Domu zdravlja u Ćićevcu, a zatim u Zdravstvenom centru u Kruševcu. Odatle je upućen u Niški klinički centar jer je utvrđeno da mu se metak zadržao u glavi! Iako je za dlaku izbegao smrt, D. T. sa osmehom komentariše ovaj događaj. On ističe da je u pitanju običan nestašluk, te da nije očekivao da će zbog toga postati medijska zvezda.
- Pištolj sam sam napravio tako što sam preradio onaj koji je koristio kapisle. Metak sam našao na autobuskoj stanici u Ćićevcu, gde je verovatno nekome ispao. Ja sam ga čuvao, planirajući da preradim pištolj na kapisle, pa da iz njega pucam. U subotu sam s trojicom drugova otišao na livadu u nameri da isprobam oružje. Nanišanio sam neki kamen i pritisnuo obarač. Metak se odbio i pogodio me u glavu! Nisam osetio nikakav bol, ali sam primetio da krvarim. Imao sam utisak da mi je neko na glavu stavio vreo prst! Bacio sam pištolj u reku i počeo da trčim ka kući jednog mog druga - opisuje mališan svoj nestašluk, koji ga je zamalo koštao života.
S metkom u glavi hrabri dečak pretrčao je par stotina metara do prvih kuća.
- Trčao sam toliko brzo da drugovi nisu mogli da me stignu! Nisam osećao ni malaksalost, ni vrtoglavicu, samo sam se bojao da ne iskrvarim. Dotrčao sam do kuće mog druga i rekao njegovom ocu da me odmah vozi kod lekara - kazuje D. T.
Otac njegovog druga najpre ga je odvezao u ćićevački Dom zdravlja.
- Tamo su mi rekli da je u pitanju samo ogrebotina. Međutim, ipak su me uputili u bolnicu u Kruševac. Tamo su me snimili i utvrdili da u glavi imam metak, pa su me poslali u Niš. Iste večeri su me operisali. Sada se osećam dobro - kaže D. T. i naglašava da je imao puno sreće, dodajući da se više nikada neće igrati oružjem.

Metak prelomio lobanju
Doktor Ivan Stefanović, direktor Neurohirurške klinike, kaže da je zadovoljan oporavkom dečaka.
- Pacijent je primljen sa ustrelinom glave izazvanom rikošetiranjem projektila, koji je izazvao prelom lobanje u desnom slepoočnom predelu, s nagnječenjem mozga i zaostajanjem metka u glavi. Mališan je operisan i njegov oporavak teče regularno - rekao je za Press doktor Stefanović

D. KOCIĆ

(Press)

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 07, 2007 7:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rikošetirani metak usporava svaki put kad se odbije o tvrdu podlogu. Zbog toga nije imao toliku energiju da uđe dublje u lobanju, čak i da padne pod pravim uglom... Rolling Eyes

"Igračka-plačka"... Rolling Eyes

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Trčao s metkom u glavi! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon