:: |
| Autor |
Poruka |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
Češka policija otkrila je do sada najmlađu "bandu" falsifikatora novca - grupu tinejdžera osnovaca, koji su svoje uspele falsifikate trošili za bombone.
Vođa te "organizovane grupe", 14-godišnjak, uspeo je kod kuće na kompjuteru da napravi falsifikate takvog kvaliteta da je sa svojim prijateljima uspeo da prevari nekoliko trgovaca u mestu Klatovi na zapadu Češke. "Banda" je lažne krune trošila na limunade, bombone, čokolade i druge poslastice tipične za decu njihovog uzrasta.
Falsifikatore je otkrio vlasnik jedne radnje kome je bilo sumnjivo što krune pri dodiru, iako na originalnom papiru i sa savršenim bojama, nemaju neke od zaštitnih elemenata. Deca su završila u rukama policije, ali jedina kazna za njih biće manjak bombona, jer su suviše mladi da stanu pred sud, gde bi odraslom za to krivično delo pretilo čak 10 godina zatvora.
(Beta)
|
|
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
eto sta su sve spremni zbog bombona
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Evo zivog primera danasnje omladine .. c,c,c .. znaju deca sigurno da im zakon ne moze nista zato sto su mladi i onda probaju da odrade sta god mogu i umeju ..
Sta reci osim .. tuzno i zalosno da se tako nesto odvija u svetu.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Pa sta ce deca trebalo im malo para za slatkise ....mada kad porastu ima to da budu gadni falcifikatori
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Na svu sreću - novac su trošili samo na slatkiše...
Možda ćete me uvaljati u katran i perje zbog ovog, ali tako je to kad prave sve savršenije i savršenije štampače.
|
|
 |
deeda Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Jun 2007 Poruke: 34

|
|
Eto vidite Sposobnost Danasnjih Klinaca! To znaci da su danasnja Deca
toliko malo Zaposljena s,Ostalim i pametnijim zabavama i obavezama
da im takve Ideje dolaze od Dosade!!!!!
Mislim da ih treba sada i dobro kazniti za to delo!!! ????
|
|
|
| |
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
^ e deeda deeda nije to iz dosade. no,no,no, to je samo novi nacin zabave. Da vidimo sta moj novi mocni stampac moze ha! Nazalost,ali je tako.
uf, kad bi stali na ovome bilo bi dobro..
|
|
|
| |
|
 |
DigitalZooM Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Okt 2007 Poruke: 7 Mesto: Backa Palanka

|
|
Bolje i na bombone da trose nego na drogu . Treba ih nagraditi sa tonom bombona.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|