:: |
| Autor |
Poruka |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
BEOGRAD - Dežurni telefon naše redakcije juče je najčešće bio tribina čitateljki o tekstu u kome odbornik iz Grocke M. Petrović teško optužuje ginekologa Aleksandra Stefanovića, sa Ginekološko -akušerske klinike u Višegradskoj 26, za nedavno seksualno zlostavljanje njegove kćerke N.P.(19).
Međutim, nijedna od naših sagovornica koje se javljala ovim povodom nije osporila stručne kvalitete doktora Stefanovića, ali, ipak, kod većine ostao je sporan onaj „vanlekarski element“, a jedna od njih je išla dotle da joj je tekst u u našem listu čak „spasao brak“ !
- Majka sam dvoje školske dece, pa shvatate zašto ne mogu da se javno predstavim i slikam za novine. Javljam se jer mislim da mi tek sad suprug sto odsto veruje, za slučaj koji sam imala sa ginekologom Aleksandrom Stefanovićem. Upoznala sam ga u klinici „Anlave“, na Bežanijskoj kosi, kad sam tamo radila - tumor marker. Predložio mi je dalje lečenje u Ginekološko-akušerskoj klinici u Višegradskoj ulici. Dosta mi je pomogao i ostaću mu zbog toga uvek zahvalna. Ipak, njegovi pregledi bili su mi prava noćna mora, pa sam pred svaki uzimala čašu-dve viskija da se opustim i psihički pripremim na njegove „nepristojne ponude“. Zakazivao mi je preglede u kasnim večernjim satima, pozivao na „čašice razgovora“ i slao lascivne SMS poruke. Suprugu sam izgleda to jedino mogla konačno da objasnim ovim tekstom iz vaših novina - objasnila je naša sagovornica.
Direktor GAK iz Višegradske 26, Nebojša Radunović, ljubazno se odazvao na naš poziv, ali kako je odsutan iz Beograda i nismo se mogli videti do zaključenja ovog broja, neke odgovore o doktoru Stefanoviću potražili smo kod njegovog drugog poslodavca Slobodana Ivanovića, direktora klinike „Anlave“.
- Ginekolog Aleksandar Stefanović je već deset godina konsultant naše klinike i na njegov stručni rad zaista ne mogu da se setim da je ikada bilo primedbi. Znam i da je bio izvrstan student i da je autor nekoliko knjige iz te oblasti. Mogu da kažem da nisam do sada imao pritužbe na taj, kako vi kažete, njegov „vanlekarski element“. Takvih primedbi znači do sada, kod nas u klinici „Anlave“, nije bilo.
Razgovor sa direktorom GAK-a iz Višegradske 26, Nebojšom Radunovićem, zakazan je za danas.
LASCIVNE PORUKE
Od druge naše sagovornice saznajemo i za slučaj, njene bivše radnice, K.I. (24) iz Mirosaljaca, kod Lazarevca, koje je pre četiri godine odbijena na komisiji u GAK Višegradska za kiretažu, zbog rizične poodmakle trudnoće.
- Moj prijatelj je u lovu upoznao Slobodana Ivanovića, direktora klinike „Anlave“ i tako smo dobili preporuku da K.I. odvedemo tamo. Tu smo upoznali dr Stefanovića koji je izvršio pregled K.I, ali je direktor Ivanović, kad je tačno čuo o čemu se radi zabranio da se na njegovoj klinici obavi tako rizična kiretaža. Tad po nagovoru dr Stefanovića ona prelazi na preglede u GAK u Višegradskoj i tu nastaju slični problemi koje je, po tekstu iz vaših novina, doživela iz pomenuta devojka N.P. iz Vinče. „Nelekarska“ pipkanja, nagovaranja na druženja van klinike i lascivne SMS poruke. Morala je, na kraju, da odustane „ od pregleda“. I sama sam imala ginekološku operaciju prošle godine u GAK u Višegradskoj, gde me je u jednoj viziti spazio dr Stefanović i brže bolje okrenuo glavu jer se verovatno setio odakle me poznaje.
glas javnosti
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Jos im i to treba pored mita .Strasno[B]
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
pa nek mi posle neko kaze da su svi ginekolozi dobri...
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
^haha, pa ne znam ko to kaze, ali.. odakle ti ideja i da pomislis da mu poverujes.
ovaj cika doca bas voli voli svoj posao. e sad ga lepo treba na sav glas onako opste narodno receno "ispljuvati" pa oduzeti dozvolu za rad, pa udariti po dzepu,pa..ihaj. kamo srece da bar imamo adekvatan pravni sistem, medjutim..ihaj.. muko moja..
|
|
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
^ A sta ako sve to nije istina? Kazu da postoji mnogo vise zena koje ga hvale nego onih koje ga optuzuju. Uostalom, to izgleda rade samo roditelji tih devojaka, dok se one ne oglasavaju. Ipak taj covek radi i za kliniku anlave, a tamo ne primaju bas svakoga. Imajte na umu da ni sve zene nisu cvecke.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|