:: |
| Autor |
Poruka |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
Annie Leibowitz, jedna od najcjenjenijih fotografkinja današnjice, ponovno je otišla korak dalje u stvaranju fotografske fantazije.
Povodom obilježavanja 'Disney's Year of a Million Dreams' ovjekovječila je neke poznate face kao likove iz bajki nenadmašnog Disneya.
Tako je Raechel Weisz utjelovila ljepoticu porculanskog tena i crne kose, Snjeguljicu. U prepoznatljivoj žuto-plavoj haljini okružena prijateljima iz šume, glumica je živjela san tisuće djevojčica širom svijeta.
'Iako sam odrasla žena biti Snjeguljica je zaista ostvarenja sna. A kada te pri tome slika Annie Leibowitz, jedna od najvećih suvremenih umjetnica, ispunjenje je još jedne fantazije' prokomentirala je Weisz.
'Nisam ih htjela samo odijenuti u prepoznatljive kostime, već i smjestiti u slikovnicu. Što će više fantazija kod ljudi izazvati tim bolje.
Kako su to sve vrhunski glumci i profesionalci, snimanje je svakog od njih trajalo nekoliko minuta, ili čak par sekundi' zadovoljno je rekla fotografkinja.
U serijalu su Scarlett Johansson kao Pepeljuga, Beyonce u ulozi Alise iz zemlje čudesa te David Beckham kao Princ Filip.
Roger Federer zamijenio je teniski reket za mač kako bi prikazao neustrašivog kralja Artura.
'Moram priznati da sam se osjećao moćno dok sam stajao na stijeni s lepršavim crvenim plaštom. Jači sam od svih, s mačem i opremom koju sam imao. Ustvari sam se osjećao jako dobro' priznao je Federer.
Julie Andrews već je surađivala s Disneyem kada je 1964. igrala Mary Poppins.Ovoga puta bila je vila iz priče o Pinokiju u kojoj joj je društvo na
fotografiji pravila i jedanaestogodišnja Abigail Breslin.
Fotografije će se objaviti u prosincu u najtiražnijim američkim magazinima poput Vanity Fair, GQ, Vogue, W, The New Yorker, Conde Nast Traveller,
Glamour, Cookie, Details, Glamour, Self i Men's Vogue.
vecernji.hr
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|