:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Pop zvezda Bijonse šokiraće svoje verne obožavaoce novim albumom inspirisanim kantri i vestern muzikom, prenosi Yahoo.com.
Bijonse je navodno za svoj novi projekat ove nedelje zatražila pomoć priznate britanske pevačice i tekstopisca Amande Goust, koja je učestvovala u stvaranju hita “You're Beautiful” Džejmsa Blanta.
Prema izvorima, Bijonse se odlučila za ovaj novi muzički pravac nakon što je prošlog vikenda otpevala kantri verziju svog hita “Irreplaceable” na Američkim muzičkim nagradama u Los Anđelesu.
Britanski “San” navodi da Bijonse želi da proba nešto skroz različito od onoga što je do sada radila. Veliki je fan kantri muzike i misli da bi bilo interesantno i uzbudljivo da se oproba u ovom pravcu.
(Blic)
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
hm ... ne znam koliko je to dobro ili lose ali ajde .. posto ipak ona je navikla svoje obozavaoce sa drugom vrstom muzike ... takodje sa njenim naglaskom .. ne znam koliko ce te pesme biti efikasne ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|