:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Glumac aleksinačkog pozorišta priredio je neobičan finiš predstave, kada je umesto "lažne" veridbe predvidjene tekstom, zaista zaprosio svoju devojku, koja je sedela u publici.
Kako prenosi "Glas javnosti", Srdjan Stojadinović, glumac u predstavi "Kabare", odlučio je da iznenadi svoju devojku Natašu.
"Ceo Aleksinac znao je za njegov plan, osim mene! Na kraju predstave, jedan od likova, kojeg tumači naš budući kum Bojan Petković, prosi svoju devojku. Medjutim, Srdjan je uzeo mikrofon, sišao sa bine i zaprosio me pred kamerama emisije "Sve za ljubav"! Ne mogu da dodjem sebi od šoka" smeje se buduća gospodja Stojadinović, koja je već 17 godina vezana za invalidska kolica. Budući muž joj je ponudio brak rečima da želi da zauvek bude njen andjeo čuvar.
Iako su bili prijatelji odmalena, Nataša je tek nedavno skupila hrabrost da Srdjanu prizna svoja osećanja, a sada će svoju vezu krunisati brakom.
"Planiramo svadbu na proleće, a pošto sam se posle ovakve veridbe skoro i navikla na kamere, odlučili smo da se prijavimo i za emisiju "48 sati-svadba"" kaže presrećna buduća mlada.
(MONDO)
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
|
Alal mu vera.
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Svaka cast to je dokaz da je ljubav jaca od svega pa i od hendikepa na koji ljudi oduvek okrecu glavu na drugu stranu
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
svaka mu cast
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Bas divno
|
|
|
| |
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
jejeejejejejejejejejejejej fantasticno bas mi je drago kad cujem ovako nesto
|
|
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Kako originalno
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
ne znam...meni se ideja ne dopada...volela bih da kad/ako me neko zaprosi to bude neka intimnija varijanta...za tako nesto mi publika zaista nije potrebna
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
| Citat: | | za tako nesto mi publika zaista nije potrebna Wink |
Slažem se sa tobom, ali kada posmatram ovako, sa strane, jako je simpatično
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|