:: |
| Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Gitarski pop sastav "Oružjem protivu otmičara" (OPO) ostao je bez skoro celokupne opreme, vredne između 12 i 15 hiljada evra, u požaru u kojem je izgoreo studio koji su koristili za vežbanje u Zrenjaninu.
"Preživela je samo moja gitara. Sve ostalo, pojačalo, razglas, bubnjevi i gitare, sve nam je izgorelo. Tužno je sve to. Sad bukvalno pozajmljujemo opremu i snalazimo se gde da sviramo", rekao je juče agenciji "Beta" vođa "Otmičara" Nikola Pavković.
Požar u studiju, čiji je vlasnik jedan prijatelj benda, izbio je prošle nedelje najverovatnije kao posledica neispravnih električnih instalacija, a Pavković kaže da su "vatrogasci pokvasili ono malo što nije izgorelo" od opreme.
- Razmišljali smo da se nazovemo "Plamenih četvoro" i obradimo pesmu (Zdravka Čolića) "Gori vatra" - ironično kaže Pavković.
Požar i uništenje opreme dolazi u trenutku kada je gitarista i glavni autor OPO Pavković odlučio da se bend posle skoro petogodišnje pauze u radu, ponovo vrati na muzičku scenu. Sa novom pevačicom Ivanom Radmanovac (19), trećom po redu u 15-godišnjoj istoriji OPO, snimljen je peti album "Znaš ko te pozdravio", koji treba da izađe 1. decembra za "Automatik rekords". Kao prvi spot sa albuma urađena je pesam "Baš me briga". Nova postava "Otmičara" zvanično će se prvi put predstaviti publici na specijalnom promotivnom koncertu u Muzeju primenjene umetnosti u Beogradu 30. novembra, za koji je pušten u prodaju ograničen broj od 150 karata. [Beta]
|
Poslednja prepravka: coco_bill datum Uto Nov 27, 2007 5:00 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
steta ni oruzje za binu ne ostade
ps u naslovu treba da stoji grupi ne "grupa"
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Izmenio sam i stavio sam originalni naslov. Hvala, komšija.
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Kupi ce nove ima se moze se (moze ina kredit)ipak ovoje Evropska Srbija
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|