:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Orkanski vetar koji je protekle noći duvao i još duva u mnogim delovima Nemačke naneo je ogromne štete, ali nije odneo nijednu ljudsku žrtvu, saopštile su lokalne vlasti. Zbog vetra koji je duvao jačinom od preko 100 km na čas, u gradovima Gera i Gota na istoku Nemačke zatvoreni su tradicionalni božićni bazari jer je vetar prevrnuo na njima postavljene ogromne božiće jelke. Slično je bilo i u više drugih gradova gde su božićni vašari upravo počeli da rade za prvu adventnu nedelju pred Božić. U Kelnu su posetioci bili prinuđeni da napuste bazar u centru grada zbog opasnosti odvaljivanja delova sa kelnske katedrale. U više regiona je na više sati bila nestala struja pošto je vetar porušio vodove. U regionu Švarcvalda bio je obustavljen železnički saobraćaj, jer je od vetra srušeno drveće palo na prugu. Na mnogim mestima je zbog vetra praćenog jakom kišom morao da bude obustavljen i drumski saobraćaj. U saveznoj pokrajini Tiringija je brzina na auto-putu zbog orkanskog vetra ograničena na samo 60 km na čas. Meteorološke službe najavile su da će orkanski vetar duvati još danas, kao i da će u alpskim predelima dostići brzinu i od 150 do 160 kilometara na čas. (Beta)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Ovo sam i sam sinoc dozhiveo. Nimalo prijatan osecaj kada te vetar ponese.
|
| |
|
 |
*Trola41* Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 26 Mar 2007 Poruke: 521 Mesto: Beograd

|
|
|
javio mi stric iz frankfurta da je bilo zestoko bogami
|
_________________ Ponosni vlasnik jednog od najlespih "malih" kafica na Vracaru
Nocna ptica, klaber, inventar kluba Santo Domingo
Beograđanin |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
strasno, ni ovde nije prijatno kada vetar malo jace zaduva, kamoli orkan
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|