:: |
| Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
TV ekipa pronašla otiske Jetija blizu Everesta
Američka televizijska ekipa blizu Everesta u Nepalu je pronašla tri otiska stopala koji nalikuju onima Jetija. Josh Gates i njegova ekipa rade serijal 'Destination Truth' u kojem se bave fantastičnim stvorenjima, a rekli su kako nisu sigurni da su viđeni otisci zaista od Jetija. Otiske su pronašli u srijedu dok uz baklje po noći tražili stvora za kojeg kažu da ga nisu vidjeli, a noću su ga tražili jer se tada navodno najčešće pojavljuje. Otiske su pronašli uz rijeku na ne previše impresivnoj visini od 2.850 metara. Upitan zašto su pronašli samo tri otiska, Gates je rekao da su pronađeni na kamenitom terenu. Uzeli su odljeve otisaka koje će analizirati znanstvenici. (Washington Post)
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Pa sto nema slika?
|
|
|
| |
|
 |
Dakilica > sexy angel <

|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 1861 Mesto: > trg raja <

|
|
ih , pa oni se decenijama vijaju sa jetijem
|
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
pa da, kako da ne... a kod mene svako vece dolaze vanzemaljci u posetu
|
|
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
| Citat: | | a kod mene svako vece dolaze vanzemaljci u posetu |
e i kod mene isto
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|