www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ubica tvrdi da su ga žrtve reketirale!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 10:40 am    Naslov poruke: Ubica tvrdi da su ga žrtve reketirale! Na vrh strane Na dno strane

Nebojša Janković (27), iz Dervente, državljanin BiH, uhapšen je zbog sumnje da je preksinoć u kafiću „Belami” u naselju Mirijevo ubio Ivana Miloševića (23) iz Prokuplja i Nenada Saba (21) iz sela Kolare kod Smedereva. Ubistvo je priznao, a kao motiv naveo je reketiranje.
Nebojša Janković je dovodio građevinske radnike iz BiH da bi radili na beogradskim gradilištima. Kao šef, od preduzimača je uzimao novac za njih i za sebe. Milošević i Sabo upoznali su se s Jankovićem i, kada su saznali kako zarađuje, zatražili su da im mesečno daje 150 evra.
- Za uzvrat su mi ponudili „zaštitu" i rekli da niko neće moći da dira mene i moje radnike. U početku sam plaćao, ali mi je to dojadilo i pokušao sam da se izvučem - ispričao je Janković.
Međutim, Milošević i Sabo su mu pripretili da to „neće moći".
Janković im je u ponedeljak predložio da se nađu u kafiću „Belami" u ulici Mirijevski venac 8G da bi raščistili račune. U kafiću su popili nekoliko pića, a Janković je pokušao da nagovori da prestanu da ga reketiraju. Oni su to odbili i zapretili mu „da neće proći dobro ako prestane da im daje novac". Janković je ustao od stola i otišao do toaleta. Po povratku, prišao je stolu za kojim su sedela ova dvojica, pucao u njih i pobegao. Policija ga je na osnovu opisa identifikovala i samo nekoliko sati kasnije lociran je i uhapšen u stanu u Zemunu.
- Nije se opirao. Kod njega smo našli i pištolj za koji, naravno, nije imao dozvolu. Utvrđeno je da su iz tog oružja ispaljeni smrtonosni hici u Miloševića i Saba. Ispričao je da su ga ubijeni reketirali i da to više nije mogao da podnese - kažu u policiji.
Ubijeni Sabo je nekoliko godina živeo u Mirijevu. Privođen je zbog krađa, a prema saznanjima policije, pre izvesnog vremena, počeo je da „radi" i s drogom. Milošević se pre godinu dana doselio iz rodnog Prokuplja i zaposlio kod rođaka u prodavnici.
- Upoznao se sa Sabom koji ga je uvukao u poslove s drogom. Čak je i rođak koji ga je primio u Beogradu i zaposlio, a koji je poznavao Saba i znao šta on radi, pokušavao da ga izvuče iz tog posla - kažu u policiji.
Nebojša Janković je u pritvoru, a policija provera njegovu prošlost u Derventi i da li ga tamošnja policija traži.

(24 sata)

djurkovic19
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Sep 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 4:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravo!! pametan izbor. ubio si ih i gotova stvar. Smile)) naravno ovo je bila cista ironija

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ubica tvrdi da su ga žrtve reketirale! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon