www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Masakr u trgovinskom centru u Omahi!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 06, 2007 1:10 pm    Naslov poruke: Masakr u trgovinskom centru u Omahi! Na vrh strane Na dno strane

Masakr u kojem je smrtno stradalo devet osoba desio se jučer u Ohami u američkoj državi Nebraska. Naoružan muškarac ušao je u trgovinski centar "Von Maur" i otvorio vatru usmrtivši pri tome osam osoba nakon čega je okončao i vlastiti život.
U centru se nalazio veliki broj kupaca koji su tražili božićne poklone. Izbila je velika panika, a kupci su se krili po kabinama.
Mladi napadač odgovoran za smrt osam nevinih osoba prije svog pohoda ostavio je poruku koja glasi: "Sada ću biti poznat“. U pucnjavi teško je ranjeno još pet osoba. Njihovo stanje još uvijek je kritično, izvjestio je AP.
Svjedoci kažu da je napadač pucao sa balkona na trećem spratu trgovinskog centra ravno na kupce koji su bili na nižim katovima.
"Noge su mi se oduzele, nisam znao šta da radim. Izbila je strašna panika pa sam počeo trčati sa ostalima“, kazao je Kevin Kleine (29) koji je u kupovini bio sa svojom 4-godišnjom kćerkom. Djevojčica kaže da se tokom pucnjave sakrila u jednu od kabina sa još četiri djevojke i jednom uposlenicom.
Policija je tijelo prve žrtve pronašla na prvom spratu trgovinskog centra, a ostale žrtve nalazile su se na trećem spratu. Policija je napadača identifikovala kao 19-godišnjeg Roberta A. Hawkinsa. Nakon što je ubio osam nevinih ljudi, Robert je okončao i svoj život.
Hawkinsa su prije skoro godinu roditelji izbacili iz porodične kuće. Od tada, Robert je živio u porodičnoj kući svoga prijatelja. "Kada je došao u naš dom znala sam da će izazivati nevolje, ali sam bila svjesna da je on kao izgubljeni psić kojeg niko nije htio“, kazala je Debora Maruca-Kovac, majka momka koji je ugostio Roberta u svome domu.
Maruca-Kovac je dodala da je Robert ove sedmice dobio otkaz sa posla te da ga je nedavno ostavila i djevojka. Prije nego se zaputio u trgovinski centar nazvao je djevojku i kazao joj da joj je ostavio poruku u kojoj stoji: “Žao mi je zbog svega“.
U ovoj godini ovo je druga masovna pucnjava u jednom trgovinskom centru. Prva se desila u februaru ove godine kada je 18-godišnji Sulejman Talović otvorio vatru u trgovinskom centru Trolley Square u Salt Like Cityju.

(Sarajevo-x.com)

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 06, 2007 5:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Welcome to America ... ovo je sasvim normalno ovde da neki budala izadje u mall ( trzni centar ) i da pocne da puca iz cista mira po neduznim ljudima .. i onda naravno da ubije i sebe ..

Zalosno ali istinito

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Masakr u trgovinskom centru u Omahi! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon