:: |
| Autor |
Poruka |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Ako je s kapom nabijenom na kapuljaču, crnim naočalama i nalijepljenim flasterima po licu htio proći nezamijećen, grdno se prevario. Što je ovoga puta spopalo kralja popa?
Brižni tatica Michael Jackson izveo je ovoga tjedna svoje troje djece u noćni šoping u knjižaru u Las Vegasu, gdje su se zadržali oko tri sata.
Jacko je za tu priliku izabrao uistinu neobičan outfit. Maskirna jakna, kapa na glavi, neizostavne crne naočale i mali kirurški flasteri polijepljeni oko usta i na bradi.
Mediji se pitaju što je uzrokovalo ovakav horor izgled kralja popa.
Ne bi li odgonetnuo zagonetku, tabloid The Sun za mišljenje je pitao eminentnog plastičara Alexa Karidisa, koji ni sam nije načisto u čemu je stvar.
"Izgleda jako čudno, gotovo kao da se sam isjekao brijući se. Flasteri izgledaju kao da su slučajno tamo. Uistinu jako, jako čudno", kaže Alex.
Jedini tretman koji bi opravdao flastere je lasersko uklanjanje bora oko usta, ali to je, kaže, za osobe starije od 55 godina.
"Ne mogu zamisliti koja bi druga procedura zahtijevala flastere poput ovih", zaključio je Alex.
Net.hr
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Covek je poceo da se raspada od tolike plastike u sebi
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
caka012 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 1

|
|
Otpadaju mu delovi, pa je majstor malo priteg'o flasterima
|
|
|
| |
|
 |
kumaca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 167 Mesto: Subotica

|
|
|
Lep je ko ikona moras da se prekrstis kad ga vidis
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Boze ti pomozi budale .. .. pa zar je u ovog diginerika moja majka i svi ostali njenih godina gledali kao nekog idola ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Jadan,on ce ostane jednog dana bez lika.....
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|