www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zatekla mamu sa svojim dečkom i slike stavila na internet
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 25, 2007 3:05 am    Naslov poruke: Zatekla mamu sa svojim dečkom i slike stavila na internet Na vrh strane Na dno strane

Zatekla mamu sa svojim dečkom i slike stavila na internet

"Netko će sigurno pomisliti kako je staviti tako nešto na web stranicu pokvareno, no je li to gore od izdaje dečka i majke? Mislim da nije. Samo sam htjela da svi vide što su mi napravili", izjavila je Shelley čija je noćna mora započela kada je nenadano odlučila posjetiti svoju 43-godišnju majku Lesley. Ušla je u kuću i odmah se javila sumnja. Naime, na otiraču je ugledala cipele svog dečka Andrewa Blaya.

"Stisnuo mi se želudac. Andrew je navodno, u to vrijeme trebao biti na poslu. Čula sam glazbu na katu i tiho se uputila gore. Iz spavaće sobe se čulo hihotanje. Mislim da sam minutu stajala pred vratima jer nisam znala šta da radim. Nadala sam se da je došlo do neke zabune i da je Andrew došao postaviti neku policu ili nešto slično. No tada sam čula mamu kako vrišti i govori mu da ima hladne ruke. I to je potvrdilo moje crne slutnje", ispričala je Shelley.
"Tada se nešto prelomilo i potpuno sam se smirila. Ušla sam i slikala ih. Nisu rekli ništa poput onog 'nije ovo ono što misliš'. Andrew, koji je na sebi imao bokserice, je samo problijedio, a mama, koja je na sebi također imala samo gaćice, bacila se prema meni kao da sam paparazzo. Nazvala sam ih smrdljivim gadovima i izjurila u suzama", dodala je.
Shelley i 22-godišnji Andrew su do nemilog događaja bili u vezi već 10 mjeseci.
"Stvari su se dobro odvijale. Bio je zaista dobar dečko i uvijek je rado pomagao mami. Često ga je zvala da nešto popravi ili odnese na tavan, a nekoliko puta smo i svi zajedno otišli van i proveselili se, a ona i Andrew su i plesali. Nikada mi nije palo na pamet da se nešto između njih događa, no kada se sada osvrnem unazad, očito je da je privlačnost među njima rasla".
"Oboje su se kasnije zaklinjali da im je to bilo prvi put, no ja im ne vjerujem. A ionako nije bio nešto u krevetu. Mislim da ću možda s vremenom moći oprostiti mami i da ćemo nekako prijeći preko toga. Imaš samo jednu mamu, a dečki dolaze i odlaze. No, za sada ne mogu izbaciti sliku njih dvoje iz glave", dodala je Shelley.
Njezina posramljena majka Lesley pak tvrdi da ju je slatkorječivi Andrew zaveo. Navodno joj je upao u kupaonicu dok se spremala pod tuš i zaveo je s vinom i masažom.
"Upao je nenajavljen i jedno je vodilo drugom. Završili smo u spavaćoj sobi. Cijelo vrijeme sam si u sebi govorila da to nije u redu, no bila sam željna zabave i prevagnula je moja sebična strana. U biti se ništa konkretno nije dogodilo jer je upala Shelley. Drago mi je što je tako ispalo jer ovako bar nije bilo seksa", rekla je 43-godišnja Lesley.
Jedini koji ne žali zbog ničeg je Andrew.
"Pa šta onda? Lesley je dobrodržeća žena i nudila se na pladnju. Zaista me nije briga", kratko je komentirao Andrew.

dnevnik.hr

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 25, 2007 4:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nista cudno ... ovo me nista ne cudi posto ovo nije ni prva niti poslednja situacija za koju sam cuo ..

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 25, 2007 11:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo me bas nasmejalo Laughing
Zamisli moja keva sa deckom,ma to nema sanse....
Ta koja radi,nije normalna ili je kur...... Cool

Jelic Ban
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 30 Dec 2005
Mesto: Campobasso, Molise, Italia

italy.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 25, 2007 12:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije ovo bash tako retka pojava...koliko ja znam. Ne odobravam ovakve stvari......ali takav je zivot....zivi su ljudi....a i nesudjena tashta je dobrodrzeca, sto bi rekao nesudjeni zet. Laughing

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 34

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 25, 2007 12:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

'nije ovo ono što misliš' - Uvek to kažu..(haha)
hee nek je stavila slike na net. jbt i to neka majka da bude sa ćerkinim dečkom. sramota .

Donatella
NiNja MaCa
NiNja MaCa

Godine: 40

Datum registracije: 29 Nov 2004
Mesto: rajvoSa

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 25, 2007 12:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

strasno, ne bi mi palo na pamet, sad kad skontam i moja stara je dobrodrzeca, moracu ja to malo bolje nadgledati Laughing Laughing Laughing Laughing

And answered, I myself am Heaven and Hell.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 25, 2007 12:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

fantasticna osveta Mr. Green

" I know the way to fuck them all...."

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 25, 2007 1:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mora da se mama dobro zagrejala, ali se nije nadala ovako hladnom tusu svaka cast curi

--hell_soul--
..:: sve si mi ti ::..
<b>..:: sve si mi ti ::..</b>

Godine: 36

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: **over the sky**

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 25, 2007 1:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za*ebana situacija za svakoga.. glupost je to sto je izbacila sve to na net...
ne znam sta bi radio da se meni ovako nesto desei..
znam da nece pa necu ni da brinem Smile

--_make love not war_--

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Zatekla mamu sa svojim dečkom i slike stavila na internet Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon