www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Radio online
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Online radio Domaći.de ~
::  
Autor Poruka
Albatros
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Jul 2005

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 07, 2005 11:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ja imam MP 10.. nema veze, ja cu sad probati skinuti winamp pa cu vidit.. mozda onda ide

hvala

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 47

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 07, 2005 11:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa winampom mora da radi Smile Meni radi i na Win Media playeru...

Albatros
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 07, 2005 11:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sad sam skinula onaj winamp.. neznam sad dalje..sta upisati i kako.. Confused

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 07, 2005 12:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sanjica_021 je napisao/la sledeće:
Pokusaj da ukucas link manuelno Smile Kad otvoris winamp idi na File pa na Play URL ,otvara se novi mali prozorcic ukucaj ovo : http://www.domaci.com:8000/listen.pls i idi na OK

Procitaj jos jednom ovo Wink

Albatros
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 07, 2005 12:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa to sam stalno radila..ali nece.. poludit cu.. nekapiram zast nece da funktionira Mad

pise ono connecting to... bla bla bla.. ali nista se desava
sta ja nikako nemogu onda slusati nijedan radio???

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 07, 2005 12:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Albatros je napisao/la sledeće:
pa to sam stalno radila..ali nece.. poludit cu.. nekapiram zast nece da funktionira Mad

pise ono connecting to... bla bla bla.. ali nista se desava
sta ja nikako nemogu onda slusati nijedan radio???

Ne bih znala... meni radi lepo i na poslu i kuci,ili je do tvog provajdera ili do kompa ili do tebe Smile

COTY
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 07 Jul 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 07, 2005 2:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oprostite,promaklo mi je.
Dal mogu recimo u windows media playeru?
I dal bi mi neko mogao objasnit.Nisam najbolje ukapirao ovo oko winampa.Kako da ga podesim.Nemojte se ljutiti,al ja sam u ovom informatičkom svjetu jako novi i stvari slabo shvatam.

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 42

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 07, 2005 3:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

WMP moze da pusta ali za link upisite sledece http://www.domaci.com:8000/ i probajte Wink

bobibile
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 89

Datum registracije: 24 Mar 2005

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 12, 2005 7:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Radoito e sueper odlicno e samo taka prodolzete super ste

Inaku moze da e do modemot sto prekinuva kaj nekoj korisnici

Kaj mene e zakon

mehatronicar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 01 Dec 2004
Mesto: Karlovac

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 20, 2005 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kod mene takoder radi! Laughing

ducy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 21 Apr 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 21, 2005 6:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zeleo bih da cujem pesmu Kerber - Kad ljubav izda, zanima me u koje vreme bi mogao da je cujem posto zelim da je snimim, ili kome da se obratim!
Inace radio sljaka do ja**

mickyWSG
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 12 Apr 2005
Mesto: Kikinda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 28, 2005 2:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Radio je extra Very Happy Za sve koji nemogu da ga puste neka probaju u razlicitim Playerima, imam winamp ali nemogu da slusam radio preko njega, probao sam i RealPlayer, ali ni preko njega nisam mogao... Trazio sam na netu koji su jos playeri dobri i skinuo sam Jet Audio Very Happy Preko njega mogu da slusam, a sto je interesantno kod tog playera... Kad pokrenete radio Domaci.de odmah vam otvori pocetnu stanicu u nekom njegovom Browseru.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Online radio Domaći.de ~ -> Radio online Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  sledeća
Strana 4 od 11

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon