:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Pijanom Božić Bati treba odmah dati otkaz i zabraniti da ubuduće deci deli poklone, a za ispaljenu petardu sledi 15 dana zatvora, upozoravaju beloruske vlasti pred novogodišnje praznike.
Poštenje i pristojno ponašanje Božić Bata kontrolisaće belorusko Ministarstvo kulture, jer kao novogodišnju tezgu tu ulogu po kućama i preduzećima uglavnom uzimaju tamošnji glumci, piše poljski dnevnik "Gazeta viborča".
Onim veselijim posle dobre kapljice, što činovnici neće meriti automatima za testiranje nivoa alkohola u krvi, već odoka, preti otkaz.
Petarda ili kućni vatromet na javnom mestu je, po propisima koje do ove godine niko nije sprovodio, sitan izgred za koji preti kazna od 15 dana zatvora, navodi poljski list.
"U teoriji, sve je u granicama zakona, ali nikada do sada se ti propisi u vreme praznika nisu tako strogo sprovodili. Nadam se da će se vlasti zadržati samo na pretnjama, inače bi ljudima pokvarili veselje", rekao je "Gazeti viborčoj" advokat iz Minska Aleksandar Birilau.
"Ne bojim se kontrole, ne mogu da zamislim da vlasti kontrolišu baš sve Božić Bate", kazao je glumac Siarhej Finski, koji već čitavu deceniju tezgareći dopunjava porodični budžet.
(Beta)
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
e kad bi to i kod nas uveli
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
|
meni nova godina nije nova godina bez vatromena i petardi
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
ma daj kumo, kao da si na ratistu
|
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
o da...volem kad mi blok mirise na barut petardi sta cu...tak'a sam
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 43
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
OK je bacati petarde, ali da to bude bezbedno. Strasno je kada na trgovima oni debili bacaju petarde u masu. E takve treba u zatvor i to na mnogoo duze od 15 dana.
|
|
|
| |
|
 |
Jelic Ban Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 56
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 23 Mesto: Campobasso, Molise, Italia

|
|
Kada bi se kod nas ovo primenilo, ljudi bi bili zatvarani na stadionima kao u Čileu za vreme Pinočeo, jer bi zatvori bili pretrpani
Lično se zgražavam kad vidim kako se neki ponašaju na trgovima kad bacaju petarde u masu.....nije bezbedno voditi decu tamo.
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
evo bas je jedan neandertalac matori bacio petardu ispred zgrade, kada sam isla kod drugarice, minut posto sam usla u ulaz....ne da je puklo nego....
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Slazem se da je lepo baciti neku petardu ali je eto na primer decko od 29 godina imao nekoliko operacija u toku dana zbog petardi pogotovu zato sto na nasem trzistu se nalaze petarde druge i trece klase A tod kvaliteta i sigurnosti nema ni slova k
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|