www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Skočio sam u vodu da ih spasem!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 2:40 am    Naslov poruke: Skočio sam u vodu da ih spasem! Na vrh strane Na dno strane

Elmir je te večeri vozio oko 110 kilometara na sat. U krivini, naglo je stisnuo kočnicu i automobil je proklizao, skliznuo s puta i preleteo preko neke uvale. Udario je u drvo i pao u kanal i odmah se napunio vodom. Sve vreme bio sam svestan. Prilikom udara u drvo, šoferšajbna se razbila. Nisam vezao pojas, pa sam uspeo da se provučem kroz prednje staklo i izronim iz vode i otplivam do obale - priča za „Blic“ Vladimir Sarić (23) iz Bijeljine, mladić koji je preživeo nesreću u kojoj je poginulo troje bivših ukućana „Velikog brata“ Elmir Kuduzović (26), Zorica Lazić (24) i Stevan Zečević (24).
Vladimir kaže da je potom skočio u vodu i otplivao do automobila.
- Želeo sam da pomognem Elmiru, Zeki i Zorici. Mislio sam da je neko od njih živ i da ću uspeti da ga izvučem. Međutim, bio je mrkli mrak, ništa nisam video, pa sam se vratio na obalu i otrčao do čuvara da pozovem pomoć - priča Sarić.
On je tada otrčao do Nikole Negrana, portira obližnjeg voćnjaka AD „Ušće“, i počeo da viče: „U pomoć! Ljudi se dave u kolima“. Negran mu je dao ćebe i mobilni telefon kojim je pozvao drugaricu Tanju Obradović.
Sarić kaže da su te večeri krenuli iz Beograda u lozničku diskoteku „Holivud“. On je vozio svoj „sitroenu C4“, na mestu suvozača sedeo je Elmir, a Zeka i Zorica su bili na zadnjem sedištu. U drugom automobilu bili su Tanja Obradović, Sarićeva drugarica, Jelena Žeželj i Tanjina sestra.
- Tokom vožnje smo se šalili. Kilometar pre mesta nesreće, Elmir mi je rekao da mu se mnogo sviđa moj „sitroen“ i da bi želeo da ga malo provoza, da „oseti“ kako ide. Nisam imao ništa protiv, zaustavio sam vozilo i zamenili se. Ubrzo smo sleteli. Žao mi ih je. Nisam ih baš dobro poznavao. Nedavno nas je upoznala Tanja i tako smo počeli da se družimo - priča vidno potresen Sarić i dodaje da su posle udesa došli bivši ukućani koji su bili u drugom automobilu, kao i spasilačke ekipe koje su ga prevezle u Urgentni centar.
Sarić, koji je u nesreći lakše povređen, juče je otpušten iz bolnice i sa ocem se vratio u Bijeljinu. Kada je izašao iz bolnice, na glavi je imao zavoj. U nesreći je zadobio kontuziju glave, ugruvana mu je desna strana leđa, a ima i ogrebotine na rukama, nastale prilikom izvlačenja kroz šoferšajbnu. Hodao je pomalo usporenim korakom.
Prethodne večeri prekinuto je emitovanje šoua. Sedmoro ukućana koliko ih je u trenutku tragedije ostalo u kući izašlo je, jedan po jedan, za dva sata, u spoljni svet. Tamo ih je dočekala surova realnost, tuga, žal i suze. Kako ih ne bi šokirali, ukućanima je rečeno da će jedan po jedan izlaziti iz kuće kako bi se povodom novogodišnjih praznika pozdravili sa svojim porodicama. Ne sluteći ništa, ukućani su iznenađeni napuštali kuću kroz ispovedaonicu. Ispred kuće u Košutnjaku je, iz predostrožnosti, došla ekipa Hitne pomoći, psihijatri i policija. Psiholog i voditelj Dragan Ilić neposredno pred izlazak ukućana njihovim porodicama je objašnjavao kako da se ponašaju i bio je prisutan kada su obavestili najbliže o tragediji. Oko šest sati po podne, počeli su da izlaze.

(Blic)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 2:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Steta mladih ljudi

**OpasnaMackica**
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 04 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 11:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pocivajte u miru... Sad

Vucinic88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 11 Jun 2007
Mesto: Podgorica

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 11:34 am    Naslov poruke: Re: Skočio sam u vodu da ih spasem! Na vrh strane Na dno strane

Shiseido je napisao/la sledeće:
Kilometar pre mesta nesreće, Elmir mi je rekao da mu se mnogo sviđa moj „sitroen“ i da bi želeo da ga malo provoza, da „oseti“ kako ide. Nisam imao ništa protiv, zaustavio sam vozilo i zamenili se. Ubrzo smo sleteli
(Blic)

Eto Elmire ,fino si ga proba.... Crying or Very sad

12121988
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 17 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 12:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Saric ima 9 zivota, ovo mu je drugi unisten citroen c4 za manje od godinu.

Desetar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 07 Sep 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 4:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Strasno je to sto se dogodilo i surova je realnost to da se takve stvari dogadjaju svakodnevno ali se o tome ne prica mnogo sem ako se ne radi o poznatim licnostima!
Ne treba kriviti nikoga jer se nazad ne moze ali mora se popraviti svest u narodu i da se konacno svi pocnu vezivati u kolima jer e to ne radi da bi se izbegla kazna od policije vec da se poveca sansa za prezivljavanje takvih situacija i naravno SMANJITE BRZINU jer nista nije vrednije od zivota!

Neka im je laka crna zemlja!

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 10:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Steta sto su svi mladi ali tako je to kad se popije i juri kao lud po zimi

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 40

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 10:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nek im je laka crna zemlja

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Skočio sam u vodu da ih spasem! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon