:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Prve bebe u Novoj 2008. godini u Beogradu su dva dečaka, rođena u Kliničko bolničkom centu (KBC) „Narodni front” i KBC Zemun. Prvorođeni dečak rođen je sekund posle ponoći u KBC „Narodni front”. Težak je tri kilograma i 540 grama i dug 51 santimetar, rečeno je Tanjugu u toj bolnici. Majka prve bebe rođene u novoj, 2008 godini je Jelena Grdinić iz Beograda. Ona i beba se dobro osećaju. U KBC Zemun Verica Pantelić iz Zemun Polja rodila je dečaka teškog tri kilograma i 800 grama, dugog 52 santimetra. Pantelićevoj je to treće dete.
(agencije, Mondo)
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
To je bas divno kad se beba rodi za prvi januar,tad slavi rodjendan i novu godinu
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Naka su zive i zdrave to je bas dobar pocetak nove godine, posle onako loseg kraja 2007
|
_________________ NO COMENT |
|
| |
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
|
nek je sa srecom
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤

|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...

|
|
Bas fino
|
|
 |
deeda Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Jun 2007 Poruke: 34

|
|
Super neka su zivi i zdravi, sto kaze nasa Uzrecica!!!
A svima cestitam "Novu 2008 Godinu" na Domacem-Forumu i zelim da se i dalje ovako lepo druzimo, naravno puno pozdrava Mojoj Komsinici: Francuskinja poto sam ja Vrscanin i tacno da je Bela Crkva jako lep Gradic pogotovo ona lepa Vestacka Jezera, Nesto Superba.....
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|